vecihi Diyetisyenle diyet yapan var mı? Ne kadar kilo verdiniz? Benim 5 gün oldu. Çok zorlanıyorum ya. 🤣🤣 zaman nasıl geçeceeeek
oglumubeklerken vecihi 37 kilo verdim diyetisyen desteği ile 7 ayda. Kafada bitirince sorun olmuyor bence. Hep aç geziyordum ama asla ağzıma birsey surmuyordum listemde yazanın dışında. Biraz kilo verip vücudunuzda ki değişimi gördükçe daha çok gaza geleceksiniz diye düşünüyorum
Gulll_ oglumubeklerken merhaba özel mi acaba özelse isim alabilir miyim birçok yere gittim memnun kalmadım
ozge6609 Benimde diyete başlayalı bugün 3. gün oldu. Bir tık daha alıştım, vücudumda hamilelikle birlikte yağ oranım çok yükseldi. Sağlığım için zayıflamam gerek. Kafaya koydum mu yapıyorum, daha önce de diyet yapıp 49 kg ya kadar düşmüştüm.
vecihi ozge6609 ben de 75 kilodan 53e düşmüştüm. Ama tabii bekardım ve çalışıyordum. Daha kolaydı. 🙈 şimdi vermem gereken 30 kilo var. Sabır ile devam edeceğiz artık. Evde sıkıldıkça da börek çörek yapasım geliyor. 🤣
vecihi dml991 14 ay oldu benim. 🙈 çok başladım ama çok bıraktım. Psikolojik olarak hazır değildim. Şu an hazır olduğumu düşünüyorum. 🤭
kuzeyselin Bende yarın diyete başlıyorum diyetisyen eşliğinde ve emziriyorum oğlum 4,5 aylık insallah hem zayıflarım hemde sütüm etkilenmez:(
vecihi kuzeyselin emziren anne diyetlerine bakın isterseniz. 🫶🏻🫶🏻 inşallah dilediğiniz kiloya ulaşırsınız.. 💐
kuzeyselin Bi de benim gibi olan var mı 89la doğuma girdim şu an 85im ve aktif emziriyorum mama vs de vermiyorum nasıl oluyo da 4 bucuk aydır zayıflayamıyorm ya
Momys1 kuzeyselin bende başlamıştım ama 1 hafta sonra bıraktım sütüm azaldı gibi hissettim aslında bence azalmamıştı ama bebeğim daha sık emmeye başladı gibi oldu 8,5 aylık acaba azalıyor mu korkusuyla daha sonra devam etmeye karar verdim
vecihi Momys1 ya ben de emzirirken başladım ve sütüm azalmıştı. Beslenme bence etkiliyor. Denedim ve azaldığını gördüm hemen bıraktım.
oglumubeklerken Gulll_ özel diyetisyen evet. Nerde yaşıyorsunuz? Kirklarelinin bi ilçesinde yaşıyorum yaşadığım yerde bi diyetisyendi
vecihi Gulll_ devlete gittim ben, ilk gidişim daha. İlgiliydi doktor. İlerleyen süreçleri göreceğiz. Şimdi denemelik bir liste verdi. 15 gün dolunca tekrar gideceğim. Beni zorlayan şeyleri anlatacağım. 🤣🤦🏼♀️
dryglgl vecihi aslında doğru diyetle sütünüzün miktarı ve kalitesi artar belki de size uygun olmamıştır plan