Sevens hamilelikte robot süpürge
Bebeklik robot süpürge (ortalık dağılmıyor ve bebişten ayrılmak zorunda kalmıyorsun hemen çat çat çalıştır)
Ama ek gıda veya bebişko ayaklanınca dik süpürge
Çünkü ortalık hep 56 olacak hiçbir zaman toplu olmayacak sen topladım diceksin çalıştırana kadar tekrar dağılmış olacak, bir şey yedireceksin bi küçücük yer robotu göndermek için her yeri toplaman gerekecek veya elinde gezecek koltuk, sandalye, mobilya üstlerinde kırıntı olacak robotu gönderemeyeceksin çat diye 2 dk çalıştırıp kaldırabileceğin bi el süpürgesine ihtiyacın olacak.
2sinden birini alma şansın varsa dik al ikisini de kullanan biri olarak söylüyorum.
Dysonı kullandım gerçekten çok ağır ve şişirilmiş geldi bana biraz aşırı tatmin olamadım kedin köpeğin yoksa evinde çok bir şey fark etmez dyson ile, herhangi bir dik süpürgeden de iyi verim alırsın. Bendeki şuan philipsin silmelisi 8000 aqua mı ne öyle bir şey aşırı memnunum.
Bebişkolarım için araştırdım hepa filtresi var, kendim için de ışık ve motorlu koltuk başlığı istiyordum onlar da var. Artı olarak filtresi yıkanıyor ve kuruyana kadar beklememek adına yedek filtre de göndermişler. Silmesini pek beğenemedim normal vileda ile hallediyorum onu🌸