hazalimoo 3aylik bebeğim var emziriyorum ama sütüm yetmiyor ek olarak mamada kullaniyorum benim gibi olanlar var mı? Günde kaç kez mama veriyorsunuz?
ozgurunannesi hazalimoo bende günde 4 defa olmak üzere 100 cc mama veriyorum sutum yetmiyor. Sürekli ağlamaklı olduğunda anlamıştım sütumun yetmediğini açlıktan huysuzlandigini. Smdi daha iyiyiz çok şükür 🙏❣️
Deletedmom285 hazalimoo Canım serçe parmağını emmesiyle sütünün yetip yetmediğini anlayamazsın ki ama 🤦🏻♀️ Ağlıyorsa gazı vardır gazlı bebek daha çok emmek istiyor rahatlamak için...
[silindi] hazalimoo biz 6 aya yaklastk ben yetsede veriyordum dogumndan beri gunde 2 defa 3 ölçü 75 cc 100 cc aya gore artirirsnz
Hnd 1 ya da 2 kere mama veriyorum bende. Onun dışında her istediğinde veriyorum meme. Boza, tarçınlı havuçlu kek, tahin ceviz bunları tükettiğimde artıyor sütüm 🥳🥳
Sabis42 hazalimoo öyle bi anlama şekli yok doktorlar bir hafta arayla kilosunu kontrol edip sütün yetip yetmediğine ve ne kadar mama verilmesi gerektiğine doktor karar veriyor bizde öyle oldu açıkçası.. süt tamamen kesilmediyse arttırılabiliyor..
nilaylaylay Biz de 3 aylığız benim de yetmiyor . Ben de günde 2 kere 60 cc Aptamil veriyorum bazen 3 kere.
Busralyaa Ya benimde yetmiyor gibi ama kilosu iyi gec sadece 1 kere mama veriyorum aptamil 60 cc ama onuda içtikten sonra hepsinii kusuyor daha 22 günlüğüz sağıncada iki göğüstenn anca 60 cc süt çıkıyor buda yetmiyor sürekli emmek istiyor :(
hazalimoo Deletedmom285 gazlı bi bebek değil çok şükür çocuk doktorum soylemisti banada serçe parmağınla bak die
Deletedmom285 hazalimoo Canım serçe parmağını da emer emziğide şu anda ne versen onu emer zaten çünkü sadece emmeyi biliyor bebekler 🤷🏻♀️ Emme refleksini kullanıyor sadece. Günlük çişli ve kakalı bez sayısına, aylık kilo takibine göre aç olduğu doyduğu anlaşılır
hazalimoo Deletedmom285 doğdunda 2 3 kez kakasini yapiyordu mama vermiyordum o zaman mama verdikten sonra1 kere yapmaya başladı
Dlrbsysvl hazalimoo yeni dogan da günde 2 3 kez kaka yapması normal deil ama aç oldugu için. Yoksa normalde gonde 1 defa yapıyo en fazla 2 oda 2. ayda flan. Önemli olan çilli bez doktorum bana öyle söyledi sütüm yetmiyomus ordan anladık hep ağlıyodu. Sütüm az olsa da önce emziriyorm sonra mama veriyorum 2.5 aylık bebeğim günde 5 defa 120 cc mama veriyorum sma markası gelişimi gayet iyi masallah 🥰
Nursel_yamacbatin hazalimoo sütünüzün yetmediğini nerden anlayabiliyorsunuz ki. Bende aynı durumdaydım parmağımı emiyordu sürekli ağlıyordu. Bende ac sanıp emziriyorum ardından sürekli kusmaya başladı. Bende belirli bir saat koydum o saatlerde emziriyorum. Acaba yetmiyor mu diye de bir haftalık kilosuna baktirdim normalinden fazla almış. Gördünüz uymasak falansa süt olmuyo sanıyorsanız yaniliyorsunuz. Sut geliyo bebek emdikçe. Birde dinlenip uyumaya özen gösterin su kadar o da sütü çok arttırıyor. Bir haftalık kilosuna bakın. 200 250 gram almışsa sütünüz yetiyor ve yariyordur.
Kereminannesiii hazalimoo benim oğlumda 3. Aydan beri damakları kaşıyor parmaklar hep ağzında. Kilo alımını takip edin doyumu için 😊