Aysev arkadaşın biri post açmış virüsle Çin Suriyelilerle alakalı Suriyelilerden de geçen Bi salgın varya bu aralar diğer arkadaş ve ben çinlilerle Suriyelilerle ilgili bişey yazdık. bayanın biri nasıl müslümansınız ırkçılık yapıyorsunuz millet canıyla uğraşıyor yazmış. adminleri etiketlemiş bende çinde türklere yapılan işkenceyi yazdım. Allah böyle cezalarını verir ama suçsuzları çocukları korusun Müslüman kardeşlerimize işkence eden ve yanında olan kişilere bu sözüm. ırkçılıklçda yaparım bela da okurum dedim bu düşüncedekiler o bayanı hep topa tuttu. admin sildi postu sonra Suriyelilerle ilgilide bu tecavüz taciz konuları açıldı yaşadıklarımla ilgili bişey ler yazdım. bizim milletin çocukları çöp karton topluyor evlerine para götürmek için okuyamıyorlar onlar ücretsiz okula gidiyor her türlü yardım yapılıyor o olanaklar neden bizim milletimizin çocuklarına sağlanamıyor diye tepki gösterdim askerlerimiz can veriyor onlar burda keyif çatıyolar kadına kıza çocuklara tecavüz ediyorlar taciz ediyorlar felan yazdım o kadın da tepki göstermiş işte bu laflarımıza silindi post sonra. Bu postda silinebilir ☺️