Elifozcelik Merhaba hanımlar kızım 8 aylıkken emmeyi bıraktı geceleri mama içiyor bebelac kullanıyoruz fakat sürekli kabız ve hiçbir şekilde geçmiyor. Similac mamayı önerdi bir arkadaşım kullanan varsa nasıl olduğunu yazabilir mi?
Kucukkalbim Elifozcelik 9 aydır bebelac gold kullanıyorum çok memnunum gaz,kabız asla yapmıyor sindirimi çok rahat 👌🏻 Bende 1 yaştan sonra similac 3 geçcem doktorumuz önerdi protein kalsiyum oranı diğer mamalara göre daha yüksek dedi
meysa Elifozcelik similac ile ilgili yurt dışında yasaklanmış haberini okudum? Araştırmadan kullanmayın
Elifozcelik Kucukkalbim biz bebelac normal kullanıyoruz similacı bende o şekilde duydum onu deneyim olmazsa dediğiniz gibi bebelac goldu deneyelim teşekkür ederim 😊
Minikprensinannesi Elifozcelik bende bebelac gold kullanıyorum bi ara bulamamıştık normal bebelac aldık o da çok gaz yaptı bebeğime.... bebelac gold u tavsiye ederim bize de doktor tavsiye etmişti
Babybboy 1.5 aylık bebeğim en başından beri meme ve mama birlikte ilerliyoruz hipp kullanıyorum hiç gaz problemimiz olmadi canim
Elifozcelik meysa bende internette araştırma yaptım içinden talaş gibi şeyler çıktığını bebeklerde huzursuzluk kusma yaptığını yazanlar var o yüzden kararsız kalıp burada kullanan annelere sormak istedim işin garibi birçok kişiyede doktor önermiş 🙄
Ozgakbs Bebeğim 4 aylık bizde doğduğundan beri similac kullanıyoruz bir sorun yaşamadık. Her mama ile alakalı çeşitli söylentiler oluyor malesef. Biz memnun kaldık ☺️
ceylinnn Canım smilac daha fena kabızlık yapıyor, birde içerisinde ağır metaller bulunmuş yurtdışın da toplatıldı. bebelac gold alsana fermente mama gaz ve kabızlık önlüyor.
tulayyalcinkaya [bilinmeyen] kesinlikle öenrmem kabız ve sürekliyse aptamil conformil al yoksa similac çok kötü yapar haberin olsun
burcusenova ben bizzat kullanmadım ama kullanan bir arkadaşım memnun kalmamıştı, kilo aldırmadı demişti