fatmaa12345 kumsal130_ merhaba benim bebeğim hodrosefali olarak doğmadı sonradan oldu erken doğduğu için 6 kere şant ameliyatı oldu şimdi cumartesi günü tekrar şant takilicakmis
kumsal130_ Hiilyuss allah razı olsun çocugum ameliyat olcak allah nasip ederse dua istiyorum iyi olur inșallah
kumsal130_ mondecaidensecmeler benim anne karnında belliydi rabbim ne verdiyse kabulumuz kafası buyuk dogdu șant takcaklar özel hastanede olcak korkuyorum
mondecaidensecmeler kumsal130_ geçmiş olsun kafa çevresi kaç cm çıktı özeldeki cihazlar daha kaliteli
kumsal130_ mondecaidensecmeler kafa cevresi 44 cm dogdu bide erken dogum yaptim kaldirmadim daha fazla
mondecaidensecmeler kumsal130_ kafası büyük doğmuş oğlumda o kadar büyük değildi hangi şanti takacaklarmis
2534 Çok geçmiş olsun yeğenim oldu benim doğumdan üç ay sonra oldu onda da kafa büyüklüğünde dıştan bir fark yok şant takılı hayatına devam ediyor 13 yaşında. Gayet sağlıklı çok şükür İstanbul Pendik de Adnan hocaya oldu ameliyatlı.
kumsal130_ 2534 allahım benim evladımıda saglına kavustur rabbimin duası sonra herkezden dua istiyorum