bis_8 Merhaba hanımlar, belki bura ile alakasız olacak ama yinede soracağım🙊😂 Bebeğimden dolayı sürekli dışarı çıkamıyorum elimde olan parayıda ziyan etmeden küçük küçükde olsa birikim yapmak istiyorum. mobil bankacılık ile döviz altın vs alanlarınız var mı en karlı ve makas farkı az olan bankaları tavsiye edermisiniz. Şimdiden teşekkür ederim 🤩
familiy bis_8 merhaba ben de ziraat bankasından vadesiz altın hesap açtım hesabım vardı ama makas fiyatlarını felan bilmiyorm. Qylık 200 ,300 ne olursa atıyorm 4 gram olmuş bile damlaya damlaya göl olmuş. İyiki arkadaşımı dinlemişim bende
minikpandam-_- bis_8 kuveyt Türk var bende. Ev almadan önce her ay 100 200 atardım ailemin verdiğini falan eşim bile şaşırdı 7 8 gr oldu o zamn(tabii gram 500 falandı) eşime hırs geldi başladık biriktirmeye tabii hepsi eve gitti o ayrı 😅 altın olunca oraya dokunmuyordum. Birde bankanın belirlediği zamanlarda gidersen fiziki olarakta veriyor istersen
bis_8 familiy az buçuk araştırdım da ziraatte makas farkı çok ya altını fiziki almayı daha çok seviyorum ama malum fiyatlardan dolayı tak diye alamıyor insan o yüzden bu yola başvuracam galiba, peki siz altın hesabını mobil bankacılık üzerinden mi açtınız
minervadefne Benim ziraatte dolar hesabım var vadesiz altında açmıştım ama ona sıra gelmedi 🥲 dolarım da baya birikmiş 5-10 derken az az almıştım ama eşim çöktü maalesef 😁 altın açarsanız vadesiz açın elde olması daha iyi tabi ki ama böyle de az az alınıyor birikiyor hem atıyorum o an lazım oluyor para yetmiyor 5-10 dolar bozduruyorum ben her türlü güzel
bis_8 minervadefne ah bu kocalardan çektiğimiz nedir o yüzden köşede gizli bir birikim yapmalı 😂 ziraat hesabım var siz döviz hesabınızı mobil bankacılık ile mi açtınız yoksa bankaya mı gittiniz
serifedonmez minervadefne uygulama üzerinden açılıyor mu vadesiz hesap bir de her ay mecbur para atmak zorunda mıyız
familiy bis_8 evet ziirqqte makas farkı fazla , ama sadece ziraat hesabım var o yüzden birikim hesabı açtm evet mobil bankacılık üzerinden açtım. Evet bende fiziki yapamadğm için kumbara gbi kullanıyorm öyle deym yanı😃
bis_8 Genel bir şey daha sormak istiyorum sizce döviz hesabımı açmalıyım yoksa altın mı hangisi daha mantıklı
minervadefne serifedonmez evet açabilirsiniz bende uygulama üzerinden açtım ikisini de. Hayır öyle bir zorunluluğu yok
bis_8 minikpandam-_- yok kiradayız bizde Allah razı olsun isteyen herkese hayırlısı ile nasip olur inşallah 🫶🏻🤲🏻
BalBocugum Döviz olarak bilmiyorum ama altın olarak makas aralığı en düşük Kuveyt Türk diye biliyorum. Eşim de ben de yıllardır onu kullanıyoruz.
bis_8 BalBocugum valla az evvel bismillah diyip ziraatten dolar hesabı açtım 😂🙊 altını çok araştırmadım bende ama döviz de vakıfkatılım da makas farkı daha az yanlış hatırlamıyorsam
BalBocugum bis_8 ben garantici olduğum için altın alırım hep, hoş onda da enflasyon şu bu derken kazanç değilde para değer kaybetmemiş olur. Döviz, hisse, borsa eşim ilgilenir bilir daha çok. Bende sormam hiç hangisi nasıl diye 😀