muhammedinannesise Kızlar oğlum sabah aç kadına Bi kere tuvalete çktı kaka yaptı brz evel kahvaltı sonrası tekrar çktı kan vardı kaka da
Gamzosgamzos muhammedinannesise geçmiş olsun büyük ihtimal bağırsak enfeksiyonu geçiriyor benim kızımdada olmuştu bağırsak enfeksiyonuymus doktor ilaç vermişti geçmişti
BenDiyeBiri_ muhammedinannesise bundan bir kaç ay önce aynı şeyi bizde yaşadık ama bizimki iç basur denildi çocuğuma belli bir süre makarna ekmek süt patates paketli gıdalar su abur cuburlar yasak edildi bizde kabız olsada ishal olsada aynı şekilde idi çok şükür geçti inşallah sizdede geçer
Sessizzzz muhammedinannesise ejder meyvesi yedirdinix mi bizim de öyle oldu ejder meyvesi yedirmistik ondan dolayiymis
Gul-42 muhammedinannesise bence anüs catlagı var sürüntü gıbı cıkmış katı yapmış sanırım demi ama dıgerını bılemedım sıvı seklınde kan var ıcım rahat etmez derse acile gotur ıstersen tahlıl alırlar ama yıne kaka yapsın dıye bekletırler tahlıl ıcınde
muhammedinannesise Gul-42 şuan yok bi sabah yaşadık bu durum dün kayınvalidem şeker vermiş cam acaba o mu makata zedelenme yaptı
Meliss47 BenDiyeBiri_ merhaba bizdede durum aynı ama bizim daha kötü baya taze kan gidiyor cok ügnm gerginim offf
Erva2alya BenDiyeBiri_ bizimde 4 yaş kakada kan dışında suruntu şekli de içinde olmuyor makat çatlağı için bakıyorum göremedim çatlak oysa hametan da surmustum
BenDiyeBiri_ muhammedinannesise bizde bı kaç kez tekrarları belli aralıklarla doktora götürdüm ilaclarls ve yasak olan şeyleri vermiyerek geçti şükür