Papatyam1703 [silindi] böyle düşünceyle evladının rızkını vermiyorsa Allah hidayet versin demekten birşey söylenmez bende ilk 1.5 ay verdim sütüm yetmedi kilo kaybı yaşadı kaşıkla verdim ki memeyi bırakmasın diye
birtatlianne Ask2 o bağışıklık işi bebekten.bebege değişiyor 2 sene emzirip çocuğu durmadan hasta olanı da gördüm annem beni 6 ay kardeşlerimi en fazla 3 ay emzirmiş elhamdülillah hiç hastalanmayız
[silindi] Papatyam1703 mama verilir lakin yetmedigi yerde tutupta allahin verdigi nimeti saklarsan mama verirsen sen nsl annesin
Papatyam1703 [silindi] haklısınız demek ki annelikte herkese nasip olmuyor kimi kesimin gözünde mama öcü hatta bir arkadaşımda bana kızmıştı niye verdin gelirdi diye ama vermesem kızım belki sarılık olacaktı demek istediğim bu arkadaşın sorunusa yanıttı yani
abcd1234 cglyn9 sizi yorumunuzdan dolayı alkışlıyorum👏🏻 Herkes bebeğini bi başkasından daha iyi düşünür.mama veriyor diye tuhaf bakmak da nedir, neyin kafasıdır, hangi çağda kaldı bu insanlar...
ArasAkbulut SukranUras ben doktor kontrolüne gittiğimde emzirme odasına girdim mama vermek için, hemen sorular başladı neden mama veriyorum falan gibi. Ağlayarak çıkıcaktım neredeyse.
Alya_3005 [silindi] ben hem emziriyorum hem mama veriyorum. Kuzum 8 aylık şükür herşeyi de gayet iyi! Ben bu tarz eleştirilere kızıyorum mama neden veriliyor? Gerek duyuluyorsa tabikide verilecek herkes sütü bol olanlar kadar şanslı olamayabiliyor. Nedir bu mama düşmanlığı. Hangi devirde yaşıyoruz? Ünlülerin hayatlarını bırakın kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez ve herkesin tercihi kendine. Bence bu tarz şeylerle sadece mama ile bebeklerini destekleyen annelerin morallerini bozmayın...
kuzeyto [silindi] tobeee, kimseyi kinamak istemem de en tuhaf bahane de bu olsa gerek. Gogsunun sarkmasi kadar degeri yok mu o yavrunun, sutun olmasa tabi ki ama olan sutu esirgemek
dmrbrl LinaSelin kendinizi hic kötü hissetmeyin. bu konuda üzülmeniz bile cok iyi bir anne oldugunuzu gösterir. emzirmeden de cok güzel bag kurarsınız.
bluem [silindi] vakitlerimi yok acaba bakiciya atiyrlar mama veriyordur o da benceee yani. İsleri yogun oldugu icin yapiyorlardir biz gbi dakkada bir emzirmeezler snmam
Smyrnaasimrani [silindi] valla ben ünlü bilmem de sütü varken mama veren annelik filan yapmış olmuyor gogsum açıyor diye bir süre ara vereni anlarım ama sarkmasin bozulmasın vs diye anne sütünden bebeğini mahrum birakani asla anlayamam sarkmasin diye emzirmesin yaşlanınca yine sarkacak
bluem Emzirmek cok guzel bir duygu bundan mahrum olmak cok uzucu bebekle baginin kurulmasi icinde cok onemli unluler icin bunlar goz onunde olmuyor olabilir ama pelin akil emziriyr sagiyordu bengude oyle
OmerAda deletedmom719 süt sağmak ne kadar zor zahmetli ve elzem bir iş biliyor musunuz hiç kimsenin emzirmek gibi kolay bir seçeneği varken bile istiye süt sağıcağını sanmıyorum tam bir işkence çünkü
deletedmom719 OmerAda görüyorum ki söylüyorum. Süt sağma makinasıyla geziyorum diye story atanlar var malesef. Hepsi demiyorum ama malesef çoğunlukta yapan var
Rhk01 [silindi] benim kızım 7,5 aylık sütüm fazlasıyla yetiyor 10 kilo şuanda ne alaka söylediğiniz..