[silindi] ya bir şey diyeceğimde olmayacak, 6 aylık oğlum var emziriyorum keyfime gelince mama veriyorum,dışarıda falan işime geliyor mama vermek tesettürlüyüm ulu orta yerde emziremiyorum çoğu yerde, yada keyfimden bazen emzirmiyorum bebek benim göğüs benim süt benim. Bunu böyle düşünürsek bir sürü geçerli sebep bulabilirim. Ne bebeğimden önce nede sonra,ha mama içmiş ha süt emmiş hiç sorgulamadım,hiç düşünmedim yani oturduğum yerde bu bebek anne sütü mü içiyor mama mı içiyor diye,çok garip,bunları düşünecek zamanı nerede buluyorsunuz? Dünya sağlık örgütü çalışanı falan mısınız anlamıyorum? Her anne bebeğinin en kıymetlisidir, her bebekte annesi için en güzeli en özelidir. O bebek annesi taş bile verse yer emin olun, çünkü her şey boğaz her şey yemek her şey süt değil. Kıyaslama yapıyorsunuz yok anne sütü mama sütü bilmemne diye ama o minicik bebeklerin annesine olan aşkı ve bağlılığı sırf mama veriyor diye azalmayacak,ya da sırf aaaaa bana anne sütü veriyor diye bağlanmayacak. Bi salın artık şu anaları, en çok da bebekleri.🤦🏻♀️