Sakura-chan [silindi] ünlülerin hayatı bambaşka. O sektörde çalıştığımdan biliyorum. Sen diyorsun ya bende bütün gün evde oturmuyorum ev işi vs yapıyorum . Aynı değil işte. Ekranlarda toz pembe herşey. Sabah 4-5 te kalkıp onca yol tepip 7 de sette oluyorlar . Reklam film dizi çekimleri için diyorum bunu. Set hazırlanırken onlar 2-3 saat kuaför karşısında ardından makyaj sonra kostüm bölümü... çekime başlarlar aynı sahneyi sabırla 50 kere çekerler. Yemek yemeye hatta wc ye gitmeye zamanları olmaz. Şahsen ben bunları gördükten sonra ünlü olmayı çok saçma buldum. O yüzden yargılamak bize düşmez
Ikrazumra19 Yasemin2812 ever yasamadim kac eefa emmek istemedi o donemler kucagimda gezdire gezdire emzirdim oyle uyuttum sonra kicakta gezmeye alisti 14 ay kucakta uyuttum en son emmeyi biraktik normale donduk
Yasemin2812 Ikrazumra19 bende kucağım da gezdirerek emziriyorum yada sallanarak filan ama çok zorlanıyorum tamam diyorum artık pes ediyorum emmesin diyorum ama sonra vicdanım el vermiyor nasıl baş etcem bilmiyorum sütüm artsın diye yapmadığım kalmadı😢
Mevaaaaaa [silindi] şoyle soyliyim sana canm unlü leri demissin ama anne olarak herkesi kast etmissin keyfi veren anne varmidir bilmem ama okuduguma gore birkac tane varmis geri kalanlari ise mecburiyetten veriyor sutu yok diye lutfen genelleme yapip mamayi kotulemeyin cunku o annelere de piskolojik baski yapmis oluyorsunuz her ne kadar fark etmesenizde yapayin sizlerin cocuguda bir gun mamaya mecbur kalirsa anlarsiniz demek istedigimi ha bu arada bunu yazdim diye mama veriyorum mamayi destekliyorum demeyin anne sutu veriyorum beebegime ama bur ara mecbur kaldim sutum kesilmisti mama verdim yapmayin oda bir nimet sonucta
Mevaaaaaa [silindi] şoyle soyliyim sana canm unlü leri demissin ama anne olarak herkesi kast etmissin keyfi veren anne varmidir bilmem ama okuduguma gore birkac tane varmis geri kalanlari ise mecburiyetten veriyor sutu yok diye lutfen genelleme yapip mamayi kotulemeyin cunku o annelere de piskolojik baski yapmis oluyorsunuz her ne kadar fark etmesenizde yapayin sizlerin cocuguda bir gun mamaya mecbur kalirsa anlarsiniz demek istedigimi ha bu arada bunu yazdim diye mama veriyorum mamayi destekliyorum demeyin anne sutu veriyorum beebegime ama bur ara mecbur kaldim sutum kesilmisti mama verdim yapmayin oda bir nimet sonucta
[silindi] Mevaaaaaa ben biraz keyfi mama+ eme gidenlerden bahsettim gelisime etkisi olduğunu düşünüyorum şimdiki çocuklar hep hormonlu maşallah kötü de değil boylu poslu. Kendim için de vitamin hapı sormuştum. Bazılarınız alttan alttan mamaya muhtaç olun gibi konuşmuş sizde dahil kendi gocunmamış yüzünden bir bebeğin sütüne resmen beddua ediyorsunuz kötü kalplisiniz .
Ikrazumra19 Yasemin2812 inan canim 14.ay oyle salladim hatta kizim 13 aylikken hamile oldugumu ogrendim sallamaya devam ettim sonra biraktik cok sukur
Yesil55 Rrraaaiiinnn içebildiği kadar yapmanı öneririm. Kısa süre sonra tekrar yaparsın. Mamaların üzerinde kalan mamayı tekrar bebege vermeyınız yazıyor. Ayrıca ısıtma gıbı bır şansımız da olmadıgından soguk mamayı yıyen cocuķta gaz problemlerı cogalabılır.
Lilan [silindi] bundan size neki . Belki sütü yok, belki bi nedenden mama veriyorlar. Burda mama veren annelere super motive bi post, saçmalamışsınız. Mama zehir değil. Kurtulamadık mama kötüleyen postlardan
[silindi] Lilan aynen zehir değil bende öğün versem mi gelişimi hızlandırıyor diye anladim sutukesileni sormadık heralde niye veremediği belli.
Yasemin2812 Ikrazumra19 sallamaktan üşenmiyorum yorulmuyorum dursa göğsüm de saatlerce yürümeye de razıyım ama almıyor göğsümü bu ara ağlamaktan helak oluyor bende zorlamıyorum iyice memeden uzaklaşmasın diye ama bende çok yoruldum çok yıprattı bu emzirme süreci beni ne yapacağımı bilmiyorum 😢
Deletedmom117 [silindi] bengü pelin akil almeda abazi fahriye evcen dilan polat vs vs bunlar emziriyor mama şişirmek için değil sütü olmayan ne yapsın? Mecbur mama veren oluyor keyfi mama veren olucağınu pek düşünmüyorum
gulcan_cem_gulce ArasAkbulut katılıyorum size anne sütü veren herkes mükemmel anne olamıyor maalesef bende sadece 3 ay emzirebildim sonrası hep mama sonuçta kötü bir şey vermiyorum çocuğuma içeriğine milyon kez kafa yorup en faydalısını almaya çalışıyoruz çok da hevesli değildir kimse her ay en az 600-700 tl mama parası vermeye bu ekonomide. Kızımı mama ile besliyorum ama ek gıdasını ayına göre faydasına göre kendim hazırlayıp veriyorum. Çocuğuna anne sütü verip ek gıdada kolaya kaçıp hazır ürün veren aman yesin bizde yedik diyeni de çok görüyoruz. Daha neler neler. Anne sütü veren anneler evet şanslısınız sütünüz olmuş ya da çocuğunuz sizi emmiş ama sadece bu sizi mükemmel anne yapmıyor. İyi insan yetiştirin bu yeter.
Dilbur thesummerofkatya bende termos kullanıyorum canım ama inan öyle zor ki her boş anımda su kaynatıyorum ılık su kaynamıştan daha zor ama çok şükür bu zamana kadar geldik öyle böyle
elmaliturta ArasAkbulut bence hiç uzulmeyin evet bende emzirdim Allah nasip etti ve oldu. Ben mama vermeye mecbur olan annelerin onun de saygı ile eğiliyorum. Her açıkdğında hazırla sıcaklığını ayarla her gün biberon siteril et. Ona uygun mamayı bul gerçekten daha meşakatli ve sabr gerektiren bir şey. İkimizde sonuna kadar anneyiz ne ben emzirdim diye kötü anneyim ne siz mama verdiniz diye kötü annesiniz. Kotu anne anlayışı bilmiyorlar sanırım. Mama vermekle emzirmekle kimsenin anneliği olculmez
ArasAkbulut elmaliturta çok duygulandırdınız beni, çok teşekkür ederim yazdıklarınız için. Herkes yavrusu için en iyisi neyse onu yapmaya çalışıyor, keşke sadece bunu birbirimizle bir yarış gibi görmesek. Allah evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın 🙏🏻
Neslihanbew [silindi] bebeğim bir aylık ama sütüm nerdeyse yok çocuk aç kilo almıyor nasıl alsın süt yok :) aksi halde hiç kimse mama ile uğraşmayı ayda o kadar para vermeyi istemez herhalde ben böyle düşünüyorum :) bu yüzden mama veriyorum..