eda54 Kızlar bebeğimin kaka sorunu var yapamıyor doktor zeytinyağ iç ya da ver dedi hangi Marka zeytinyağ iyi biliyor musunuz yemeklere ya da kendi de içen varsa söyleyebilir mi
Rez eda54 salatalarınıza, kahvaltıda zeytininize ekleyebilirsiniz tariş ya da komili kullanıyorum. Bebeğe mama veriyorsanız içine bir kaç damla ekleyin, kaç aylık bilmiyorum ama ek gıda da varsa çorbalarına ekleyebilirsiniz
3kedili2bebekli eda54 bebek zeytinyağı alın ebebekten yada hakiki zeytinyağı bulabilirseniz çevrenizde falan onlardan alın bebise 1 çay kaşığı kadar icirebilirsiniz ama direk icirmeyin sütünüzü karıştırın direk yutamaz
zeynepyildiz eda54 sizin içmeniz fayda etmez günde bir iki kere sütünüzü sağıp biberonla verin ona da biraz zeytinyağı karıştırın öyle içsin bebeğiniz hemen yapar kakasını bizde de aynı sorun var öyle yapıyorum hemen yapıyor rahatlıyor ve soğuk sıkım olması lazım buna dikkat edin
cennetkusum16 eda54 bebeğinizin kaka sorunu için sizin değil bebeğinizin içmesi gerekiyor 1 çay kaşığı kadar izin veriyorlar siz neden içiyorsunuz kabızlık sizde de mi var
zweifachmama eda54 bir tatlı kaşığı verebilirsiniz zeytinyağı bi zararı olmaz doğar doğmaz gaz damlaları kullanıyor insanlar ve içeriğinde zeytinyağı var korkmayın siz kesinlikle için zaten
eda54 3kedili2bebekli hakiki eytimyağı nasıl anlıcaz ben önce hiç kullanmadım soru da da onu sordum soğuk sıkım mı riviera mı yoksa
cennetkusum16 eda54 sizden geçmez bebeğin sütüne eklemeniz gerekiyor biberon tutmuyorsa kaşıkla azar azar verin 1 çay kaşığı ölçüsü kadar
eda54 zeynepyildiz bugün çay kaşığı ile verdim işe yaramadı 🙂 7 gün oldu yapmıyor başka önerisi olan var mı
cudana eda54 fitil verdi doktor öyle yaptı epey. Çarşamba günüydü. Dün yine yapmadı ve akşam huzursuzlandı gaz sancısı çeker gibiydi şimdi sabah da öyle, tekrar fitil uyguladık epeyce yaptı yine. Anlamadım niye böyle oluyor 5 haftalık daha
cudana Kizimcimmm1 evet epeyce kaka yaptı fitille rahatladı sonra. Aslında rahatsız değildi normal gazı olunca olan huzursuzluğuydu zaten pek bi fark olmadı sadece o kadar gün kaka yapmaması endişelendirdi beni doktor normal diyor. Yani kaka yaptıktan sonra da normal gaz sancıları devam ediyor