Bahar1425 Adlk hiç işe yaramıyor alma para verdik hiç kullanamadık yatıyor dolapta öylece gereksiz ne görürsek alıyoruz bebek sakinleşsin diye. 4 aylığız 3 aya girdik gazımız kesildi sabır sadece.
Adlk Mom091 bebeğim o kadar gazlı ki durmuyor hiç kuzum ağlıyor napıcamı şaşırdım her yolu deniyorum 😞
Adlk littleangel gazdan dolayı ne çekiyor bebeklerimiz Allahım yardım etsin her yolu deniyoruz 😞iyi olsunlar diye
Mom091 Adlk 6 ay çekti benim bebeğim gaz sancısı. Malesef bazı bebekler çok gazlı oluyor. Kullanmadığım damla kalmamıştı ne kendime ne bebeğime. Eczanelerde yeşil kutulu sadece bebekler için anason-rezene karışımı bir çay var sadece o işe yaramıştı
Fistiklokum48 Kiraz çekirdeği kemeri var ama pek faydası olmuyor onun yerine havlu ısıtıpta koyabilirsiniz boşuna masraf etmeyin
Adlk Fistiklokum48 her alt açmada göbeğine ve ayak altına elma yağı sürüp havlu ısıtıp koyuyorum ama nafile
Adlk Mom091 ben aktarda satılan rezeneden kaynatıp içiyorum doktor bebeğe de içirmemi söyledi onu denemeye başladım bakalım etki edecek mi
6299 Mom091 ne kadarlikti bebegin ve ne kadar olcuyle ne sıklıkta veriyordun cayi galuba humananin kimyom ve rezene cayindan bahsesiyorsunuz degilmi?
Mom091 Adlk doktor bana aktarda satılan zararlı olabilir eczaneden al demişti. Eczanedeki sadece bebeklere özel. Aklınızda bulunsun😊
Adlk 6299 1 aylık bebeğim aktardan rezene veriyorum doktor söylemişti sbah 3 çay kaşığı akşam 3 çay kaşığı
Yagmuricenkiiz Ya ben kiraz çekirdekli reflü yatağı aldım. Kiraz çekirdeği pek işe yarar değildi. Çıkartıp fırında ısıtıp tekrar torbaya koymak eziyet bebek ağlarken.