Smr29 Kızlar ilk oğlum olmuştu mesela yumurtadan tiksinmiştim merak ettim ikinciye hamileyim bu seferki sanki midem bulanmıyor yumurtadan ve bulantımda hala olmadı 8 haftaya gidicem dedim acaba cinsiyeti kız mı yoksa her hamilelik mi farklı? Birde ilk çocuğum kardeşime çekmiş onun için güzeldi😁 ikinci inşAllah halaya fln çekmez 🫣😆 neyse kafaya takmıyım olmaz inş. İlkinde hiç kafaya takmadım illa şuna benzer mi fln da dememiştim gerçi önemli olan sağlıklı olması
2maviboncuk Smr29 Her hamilelik farklı oluyor cinsiyetle alakası yok bence ilk oğlumda deli gibi çikolata tatlı istiyordum tuzlu şeylerden midem bulanır istifra ederdim ikinci oğlumda bidon bidon turşu yedim tatlıdan tiksindim sonuç ikiside erkek bende ikinci kesin farklı dedim hatta kendimi alistirmisim tekrar erkeği duyunca şok olmuştum 😂
Hoptirililaylalaylaylilaylom Smr29 cinsiyetle alakası yok ama ben de oğlumla yumurtadan tiksinmiştim, kızım da hiçbir şeyden tiksinmedim. Şimdi yine hamileyim ve yumurtadan tiksindim, öncesinde hiç yememiştim ama şimdi az yiyorum
hrhdjro Smr29 benimde şuan öyle ilk oğlumda acıkınca midem bulanıyordu ama şimdi bu gebeligimde yok bakalım cinsiyetini merak ediyorum sayfama attım yorumlamak isterseniz 😁
2maviboncuk Smr29 Ikiside bana benziyor asla baba tarafıyla alakaları yok bunu çevremdeki herkes söylüyor görümcemler bile aksini idda eden olamaz çünkü okadar benziyor çok şükür 🤣