ArvenMom KLORAK Mesela porsiyonları ne kadar hazırlıyorsun ne kadar veriyorsun işte diyelim sabah kahvaltısı işte bir omlet yarım yumurta veya bir tam yumurta birkaç zeytin işte salatalık bir tane bir tane domates gibi veya daha mı fazla veriyorsun Ara öğünleri nasıl mesela şimdi elmanın yarısı bir portakalın yarısı gibi mi yoksa bunların ikisi tam şekil mi veriyorsun yani doyuracak şekilde mi veriyorsun
KLORAK ArvenMom Mesela omlet tam bir yumurta kiriyoyorum 5-6 zeytin Yarım salatalık Çok az da peynir yiyor bitiyor tüm tabak yanına da bu çay bardağı kadar ya portakal suyu ya mandalina suyu ne mevsimse artık Meyve bu yarım elma ya da üzüm bu kase Diğer bu ara öğün olarak kuru üzüm kuru dut ve kayısı kurusu 2 kepçe ezogelin çorba Mesela bugün bunları yedi az önce de akşam yemeği sulu köfte pilav vardı 2 lokma yedi ekran bile açtım yemedi bende kapattım kaldirdim
ikibaloglanannesi 9:00-9:30 gibi uyanıyor 10:00 Kahvaltı 12.00 Yoğurt 1 káse 13:00 Çorba 1 káse 15:00 Meyve 17:00 Kuruyemiş 19:00 Akşam Yemeği 21:30 gece uykusu 21 aylık oğlum
Madammm Sabah 10 tane çiğ fındık 1 yumurta 2 kaşık yoğurt 3 tane zeytin 2 dilim ekmek Yarım sb elma suyu 2 TK tahinpekmek Öğlen iki kepçe çorba 1 dilim ekmek Akşam makrna yoğurt yada sebze yemeği ne varsa Sadece 3 öğün yer oda zorla 18 aylık kızım.