Smilebaby_ Sütü bıraktırmak için sirke sürdüm ama içmeye devam etti 😂mayonez sürdüm gene içti 😁ben ne yapcam acı mi sürsem
Yineben Smilebaby_ yani ben salça sürdüm tiksindi, okadar da meme aşığıydı kızım biraz zor oldu ama gece kalktıkca su verdim memeyi unutturdum. Travma falanda olmadı kardeşi emerken hiç umurunda olmadı.
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Smilebaby_ ahahaha 😂 bende bikeresinde bıraksın diye değilde, dk başı emmek istemesinden sıkıldığım ve tepkisini merak ettiğim için sürmüştüm. Emmeye devam etmişti😁
suheyla92 Smilebaby_ arkadaşım bal surmus üzerine sac koymus cocuk kocaman 2bucuk yasinda bakalim ne olcak 😅
Smilebaby_ NeclaLeylaCeydaOhnealaneala bennmi 18 aylık bıraktırmak istiyorum artık,yorudkum acıyor artık
beyzzsenturkk_ Smilebaby_ içirmek istemiyorsanız içirmeyin böyle şeyler sürmek çok saçma açmazsınız olur biter
taa beyzzsenturkk_ beb az once sur bitmis meme gezmeye gitmis felan dedim oglen uykusunu emmeden denemek icin ama kriz geçirdi. Hayat o kadar basit degil meme düşkünlerine basina gelince anlarsun
Yineben Smilebaby_ bende tam 18 aylıktı hamile likten bıraktırdım. Acı da bilemedim belki az bişe acırsa tiksinir.
dlkuznnn Smilebaby_ ben de öyle düşünüyordum salçadan huylanacağı hiç aklıma gelmezdi memeye çok bağlı emzik gibi kullanırdı bence bi deneyin şansınızı ben de en son denedim . İlk de emer diye düşündüğümden.