baharozturrk Erva2alya infulanze olabilir ateş dirençli oluyor düşmüyor 4-5 gün sürüyor enfulid ilacı işe yarıyor
keremsmom78 Erva2alya Minmini viral enfeksiyona antibiyotik neden verilir sorusuna cevap şudur vücut virüs yüzünden bağışıklığı düştüğünde bakterilere de yenil düşmesin diye koruyucu olarak verilir
Minmini keremsmom78 önce viral enfeksiyonun tedavi edilmesi gerekir. Sonrasında semptomlara göre düşünülür direk antibiyotik başlanmamalı…
Minmini keremsmom78 tabii ki var her virüsün olmasa da. Özellikle semptomatik tedavi için kullanılır zaten. Antibiyotik en en en yanlış seçim. Zaten antibiyotik bakterilere etkilidir ve sırf bağışıklık düştü diye özellikle geniş spektrumlu antibiyotik reçete edilirse diğer hastalıklara davetiye çıkar çünkü direnç kazandırmış olursunuz. Neyse hanımefendinin postunu daha fazla işgal etmeye gerek yok ben fikrimi söyledim bilgim dahilinde, herkesin kendi tercihi.
Erva2alya Ardenaden Allah im şifa versin çocuklarımıza bir daha hasta olmasınlar çabucak eski hallerine dönerler ins çok zor evlat
Erva2alya BARTUMOM anladım Allah korusun evlatlarımızı çok zor onlar hasta olunca en kısa zamanda eski hallerine donsunler insllah
BARTUMOM ppzeynep aynen ben bu zamana kadar öyle aman ama çok acil bir durum olmadığı sürece ilac vermiyordum. Güzel beslenme , doğal şeylerle, duşla geçiriyorum çok şükür oğlumda öyle kendini salan bir çocuk değil hastada olsa yemeğini , meyvesini yer .