Nurci betulunmemosu buldum mesaj atılmıyor takip isteği gönderdim kabul ederseniz bende kurulan gurupta olmak istiyorum
miraclemagnet Ben de 16 kg aldım ve bebeğim 2 aylık hala veremedim. 87.5 ile doğuma girdim şuan 84 kiloyum. Yediklerime son 1 haftadlr dikkat ediyorum
mamacitaas betulunmemosu instagramim _cerenblogg emziren anne diyeti yapıyorum arada paylaşıyorum ama bugün itibariyle yine buyun öğünlerimi tartılarımı paylaşıcam beklerimm
betulunmemosu mamacitaas amaç takipçi kazanmak değil grup haline zayıflamaya teşvik etmek lütfen tartışma başlığını Instagram sayfası tanıtımına çevirmeyin
betulunmemosu Kızlar ben sabaha kadar soğuk suyla başladım güne özellikle bir diyet tabagi hazırlamadım yediklerimin porsiyonlarımı azaltacağım kızartma ekmek tarzı şeyler yemedim
asaf3467 betulunmemosu evet daha kahvaltı yapmadım ama Kolejen içmekle başladım güne Sonrasında iki haşlama yumurta domates salatalık peynir yeşillikler olarak devam edeceğim
asaf3467 betulunmemosu ben diyetisyene gidiyorum onun verdiği listeyi tüketiyorum burdan paylaşırım sizde ona göre yaparsınız isterseniz