kuzeycinarbaby Anneler yeşil kaka normal mi bebekler bildiğim kadarı ile cıvık yapıyorlar insanlar gibi katı yapmıyorlar bebeğimin de cıvık yeşil kaka yapiyor bu bazen turuncu ve sarı oluyor ama 3 gündür falan yeşil netten baktım enfeksiyon alerji virüs vs diyor bi an korktum buraya sormak istedim beni aydınlatırsanız sevinirim normal mi bu durum ?
ikibebekannesi34 kuzeycinarbaby tıbbi bir bilgi olmamakla birlikte annem hep üşürse yeşil olur derdi😌
dilos6 kuzeycinarbaby bebeklere yeşil kaka normal korkma, ne üzülmeye bağlı ne başka bir ilaca bu sarı turuncu da olabilir dediğin gibi :D kırmızı, kanlı, siyah, grimsi küllü açık renkte kaka olduğunda korkmalısın (doktorum)
aresnako Bizim de oluyordu arada yeşil sormuştum doktora, sürekli değilse normal demişti. Anne çok yeşillik tükettiğinde bile olabilirmiş ne kadar doğru bilemem. Kimisi üşürse yeşil olur diyor. Ama bizim de ara ara oluyordu herhangi bi sorun olmadı
2uykusuzprensannesi kuzeycinarbaby anladım kanlı, beyaz yada siyah değilse sarı ve yeşil normal diye biliyorum