kader539_ Ladyinfrance ben ıspanakları yağda kavuşuyorum salça ile o şekilde yapıyorum çok lezzetli oluyor
sencokbiliyon Ladyinfrance hazır yufka çok çabuk pişiyor. Ispanak pişene kadar yufka yanmaz mı? Ben hazır yufka da kullansam kendim de yapsam, mutlaka önce kavuruyorum ıspanakları.
Ladyinfrance sencokbiliyon yo hiç yanma olmuyorsa internete ıspanakları kaçırıyorlar hiç denemedim için sormak istedim
bilememolabilir Ladyinfrance ben once soganları kavuruyorum sonra azcıcık cok olmucak ama salca katıyorum sonra ıspanak ve bahartlari ekleyip birkac tur kavurup kapatiyorum altını oyle yapiyorum.
SevimliHayaletCasper Ladyinfrance yok hayır ıspanak tehlikelidir fazla ısıya maruz kalmamalı. Hatta ıspanak ikinci kez ısıtılmaz bile zaten çok kolay pişen bi sebze gerek yok. Salça koyacaksan soğanları kavururken koyabilirsin
yasminspars Ladyinfrance ben kavurarak yapıyorum bayılıyor herkes bi kere çiğden yaptım pek sevemedim kavurarak dene bir kere beğenmezsen yapmasın canım bi daha ama çok güzel oluyor 🫢🫢
Ballilokmam11 Ladyinfrance hazir yufka ile yapıyorum genelde ve sadece soğan salça kavuşup ispanaga ekliyorum ıspanakda pişiyor dirilik felan olmuyor