ArvenMom Mommmyyyyyyyyy daha yeni aldım saçınızı sürekli yapmıyorsanız aktif kullanmıyorsanız gerek yok ben düzenli kullandığım için aldım
Mommmyyyyyyyyy ArvenMom her gün şekillendirmem gerekiyor maalesef yoksa aşırı kabarıyor. Remington var ama yormaya başladı bir kaç kez üst üste geçince ancak düz oluyor şekil alıyor. Dyson da acaba daha mı hızlı şekil alır
Mommmyyyyyyyyy hestiaone her gün şekillendiriyorum işe gitmeden bende yoksa aşırı kabarıyor ya remington var onu kullanıyorum ama yoruyor maalesef
annesininminikosuu Mommmyyyyyyyyy bende airwrap seti var duzlestirmede cok basarili degil dogal hava ufledigi icin ısı verip yakmadigi icin… dogal goruntu veriyor ama tamamen duz istiyorsan airstrait olani eh iste. Ve cok sık kullanmiyosanız degmez
Mommmyyyyyyyyy annesininminikosuu sürekli kullanmak için ve hızlı sonuç almak için istiyorum aslında saçım kabarık bir saç uğraştırıyor
annesininminikosuu Mommmyyyyyyyyy ozaman dyson pek isini görmez yani cok begenilen bir cihaz olsada isin gercegi verimliligi sadece kivircik buklede ama oda tutucu surersen saca yoksa oda kalmiyor