Fincan Kızlar temuda uygur türkleri zor şartlar altında çalıştırıldıkları için fiyatlar uygun. Bi araştırın isterseniz durumu sonra karar verin alışveriş yapmak isteyip istemediğinize…
Efnans_Mom Uykusuzhergeceeee evet olur da işte onun da şöyle bir sıkıntısı oluyor mesela ilk siparişte1090 da 600 küsür vergi veriyorsunuz ikincide tekrar vermek zorunda kalıyorsunuz
MyDarlingSon Efnans_Mom çok saçma dün eşimle baktık alacaktık birşeyler almadık ayrı ayrı akcaktık alısveria tutar sınırı yüzünden ekstea bin tl de veremem valla aama içimde kaldı yalannyok 😆😆😆😆
berk58 Bence hiç ordan alışveriş yapmayın ürünlere ödediğinizden fazla birde vergi ödemeniz gerek ayrıca siparişlerde 1 aya anca geliyo tam bi pişmanlık sakın bulaşmayın
Efnans_Mom hepbahar123 Alinan eşyaların bir vergi oranı var ödemeye geçince belli oluyor 1090 liraya maksimum 610 küsür oluyor vergi
Efnans_Mom MyDarlingSon valla ben mecbur verdim 😂 arı temalı doğum günü yapicam kızıma ama burda isteğim balonlar elbise toka pasta süsü bulmak çok zor bende ordan söyledim hepsini 😅
Mnli Uykusuzhergeceeee o fiyatın üstüne sipariş verirseniz ekstra vergi çıkıyor o yüzden alamıyorsunuz devletimiz sağolsun yurtdışı alımlarda vergiyi arttırdı