barlas53 Kızlar asla uyumuyo yani şöyle uyuyo 10 9 akiam kurulu saat gibi gece 1 2 de uyanıyo sonra tekrar 5 6 gibi uyuyo 8 dr kalkıyo kafayı yicem ne yapmam gerek ya
[silindi] barlas53 9 da uyuttum 12de kalkti hala yatmadi allah bilir kacda yatacak ve yine sabahin korunde kalkacak cidden akil sagligim bozuldu
barlas53 [silindi] benimkide aynı tek benimki sanıyordum ama şimdiki çocuklar hep böyle heralde yatırsamda asla deliksiz uyumuyo zaten hep 1 saate bi1 uyanıyo sonra hep ayakta
[silindi] barlas53 asla deliksiz uyumaz mutlaka yarimsaatte bi kurulu alarm gibi kalkar cevremde herkesin bebegi yatiyo benimki numunelik resmen
dombilininannesi 15-18 ay arasında uyku gerilemesi varmış ben de yeni öğrendim. Benim kızımda 16 aylık öğlenleri tek uyku 1,5 2 saat uyurdu en az şimdi yarım saat uyursa dua ediyorum maalesef geçici bir süreçtir umarım
Beratim17 dombilininannesi benimkide 18 aylık hiç deliksiz uyuduğunu görmedim.2-3 saat uyusun da bende dinleneyim yok anam. Beynim durdu artık uykusuzluktan sağlıklı düşünemiyorum hep gerginim . Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah geçer bu günler de
Seda-0618 Beratim17 bende genelde gerginim yüzüm gülmüyor asla dinlememiyorum birisi anlatsa inanmazdım gündüz sürekli kucağımda aklama kadar ağlar gece uyumaz o kadar bıktımki herşeyden
nurftma Biri duyuyosa oğlumun sesini kesinlikle işkence ediyorum dövüyorum zanneder. Ağlaya ağlaya işi bitiyo diş çıkarıyo ama ağrıdan desem ağrı kesici elbet geçirir biraz . Bi sorunu yok sağlığı yerinde ama uyumamak için ağlıyo. Herşeye ağlıyo günde sadece 2 saat uyursak o kadar o da bende. Denemediğim şey kalmadı ters tepiyo. Tükendim psikolojim bozuldu iyice
ikizlerinannesi24 Malesef 17aylık oğlumda aynı:( akşam uykuya aşırı zor geçiyo zaten bazen avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum öyle bi tükenmişlik ve her gece bi anda kalkıp oturuyo bir saatti yine aynı uyutmaya çalışıyorum ama tükendim gerçekten ne zmaan düzelir bu durum acaba….
barlas53 ikizlerinannesi24 ouf aynı bakın 2 de kalktı yatagın içine oturdu şimdi uykuya geçti ne yapıcagım bilmiyorum koyunca yatagına geri uyanıyo