ey25eb25en semosbaran Başım ağrıyor,dişlerim döküldü doğumlarda ,skaylozum var,basur oldum doğumda,değerler 0 😂😂😂 Kolay canım baya kolay Allah yardım ediyor ☺️😅
semosbaran suheyla92 Allah bagıslasın saglik sihat versin yavrunuza 😇 cok dogru dusunce bazen bende oyle dusunuyorum bazende bi kardesi olsun ama dunyamizin gidisati belli eskisi gibi degil Rabbim anne olmak isteyenlere nasip etsin diyelim 🙏
Rez semosbaran 34 yaşımdayım. 3 yaş kız. 9 aylık erkek evladım var . Herkese sağlık sıhhat diliyorum 💐
semosbaran ey25eb25en sizin yazdiklarinizi okurken ben kotu oldum Allah sifa saglik versin ben 1 dogumla pert oldum derken. 😂
karanmoom semosbaran 28 yasindayim 4 çocuk annesiyim 3ü cennet kuşu 1 tane evladım da yanımda şükürler olsun 🕊️
semosbaran karanmoom Rabbim cennetinin en guzel yerinde size şefaatci eylesinn. En guzel yerinde sizi izliyorlar. Benim abimde doğuştan engelliydi oda cennette kosmaya gitti annesiyle kavustu Rabbim sabirlar versin. Yavrunuzu saglicaklaa bütün 🦋🌸
semosbaran asaf3467 tam ikisi buyumus tekrardan bi minnos gelmis saglicaklaa buyut bebegini🌸gencmissinde erken evlenmissin