Birdunyabircennetannesi JollyBaby İşte yok bu saatte sıkıntı oldu Kurabiye yapmayı düşünüyorum tarçınlı minik kurabiye diye bir şey buldum Olmaz mı yanına 🤷
aslikls Birdunyabircennetannesi çok basit bir kurabiye tarifim var vereyim mi ya ıslak kurabiye diye nefis yemek tariflerinde tarif var o da çok güzel oluyor
Birdunyabircennetannesi aslikls Of aşık olduğum tarif benim ♥️ Ama kek var onunla olmaz diye düşünüyorum
Birdunyabircennetannesi Pamuk_bebegim42 Biliyorum canım ama kek var onunla olmaz diye yapmadım yoksa sürekli yaptığım şey bayılırım da
Pamuk_bebegim42 Birdunyabircennetannesi Hayır bence hiç iyi olmaz soğanlar falan kötü oluyor kısır da bişey yok ki sabah halledersim bence
JollyBaby Birdunyabircennetannesi Olur olur niye olmasın misafir umduğunu değil bulduğunu yer nasil olds 😂
oglumubeklerken Birdunyabircennetannesi bir kek tarifi atacaktım ama kekiniz varmış, bence yarın hemen bir makarna kaynatıp marketten de bi kavanoz garnitur aldım mı tamamdır ☺️
dayes Birdunyabircennetannesi kısırı bugünden yapacaksanız bulguru hazırlayın baharat yağ vs olarak. Yeşillikleri doğrayın ama yağ limon suyu tuz atmayın, sosu ayrı yapın sabah hepsini karıştırıp sunarsınız
Birdunyabircennetannesi Remz17 Mükemmel oluyor daha yeni öğrendim bunu halam söyledi çıkarınca taze oluyor