Birdunyabircennetannesi Bana acil bir şey söylemeniz lazım yarın misafirim gelecek poğaça mayaladım bir şey daha yapmam lazım bugünden ne yapabilirim ve bu saatte pratik bir şey😅
zeynptgb Birdunyabircennetannesi kurabiye geldi aklıma kek yada yufkaniz varsa buzluğa atilandan yapın
JollyBaby Birdunyabircennetannesi Rus salatası en kolayi tatlı bir sey istiyorsanız kurabiye olabilir
Birdunyabircennetannesi Cennet70 Hayır hayır çaya gelecek de yarına vaktim yok evde değilim şuan annemdeyim eve geçince evi süpürcem Oyuncakları kaldırcam arkadaşım da kaldırıyor ona gidince bana da kaldır dedi çünkü çok kavga ediyorlar oyuncak olunca o yüzden bugünden hazır yapmam lazım
Birdunyabircennetannesi zeynptgb Kurabiye düşünüyorum bende Kek var poğaça birde kurabiye yani geç söyledi aslında geç olmasaydı daha çok şey yapardım da🤷
Birdunyabircennetannesi JollyBaby Şuan malzemem yok işte birde Rus salatasını bugünden yapsam olur mu ki🤷
Birdunyabircennetannesi aslikls Kek buzlukta var onu çıkaracağım poğaça var kurabiye düşünüyorum da aklımda kolay tarif yok şuan bakıyorum
aslikls Birdunyabircennetannesi çok basit bir kurabiye tarifim var vereyim mi ya ıslak kurabiye diye nefis yemek tariflerinde tarif var o da çok güzel oluyor
oglumubeklerken Birdunyabircennetannesi bir kek tarifi atacaktım ama kekiniz varmış, bence yarın hemen bir makarna kaynatıp marketten de bi kavanoz garnitur aldım mı tamamdır ☺️
JollyBaby Birdunyabircennetannesi Kiz Rus salatası kolay yarın hemen yarım saatte bile yaparsın en en en basiti o yani başka bir şeyle ugrasmiyim derseniz hasla makarnayi dok yoğurdu garnituru tamamdır 😂
Birdunyabircennetannesi @“semosbaran”#p33386364 Kısır düşündüm de annem bugünden yapılmaz dedi İşte benim buzlukta sadece kek var şuan onu çıkaracağım poğaça var yanına bir tane daha bir şey yapacağım bakalım kafam karıştı bu saatte 😅
JollyBaby Birdunyabircennetannesi Kek, poğaça olacaksa menüde en güzeli yanına bir salata dediğim gibi çok lezzetli olur bu üçlü. Kısır falan ugrastirir malzeme doğra salcasini soganini kavur vs
dayes Birdunyabircennetannesi kısırı bugünden yapacaksanız bulguru hazırlayın baharat yağ vs olarak. Yeşillikleri doğrayın ama yağ limon suyu tuz atmayın, sosu ayrı yapın sabah hepsini karıştırıp sunarsınız
Pamuk_bebegim42 Birdunyabircennetannesi Hayır bence hiç iyi olmaz soğanlar falan kötü oluyor kısır da bişey yok ki sabah halledersim bence
Birdunyabircennetannesi JollyBaby İşte gel gelelim hiç vaktim yok evde değilim ki Eve geçeceğim hem oğlumla hemde ev süpürme vs derken kalmayacak vaktim