kader539_ yaseminkarabulut regl iken mi yoksa regl değilken mi taktırdınız benim regl bitti yetişemedim bu şekilde taktırsam çok mu ağrılı olur?
aylinburay Mrvsmt2502 takılıyken mi hamile kaldınız benimde var takılı 5 ay oldu ama hep samcı ve ara kanama oluyor bu ayda reglim gecikti 😀 bu arada sağ sağlim kucağına alırsınız inşallah 🙏
Mrvsmt2502 aylinburay yok çıkartmıştım 2 ay dinlensin sonra yine deneyelim demişti doktor 1 kere regl oldum 2. Regl olduğumda gidecektim hastaneye regl olmadım 😃 prezervatifle korunuyordum
yaseminkarabulut aylinburay adetliyken taktı dün 4.gün bugün 5. gün normalde bugün adetim biterdi ama hala devam ediyor
yamanmomss kader539_ ben regl degılken dogum lekelenmelerım varken taktırdım 2 hafta sonra adet oldum ama kanamam asırı cok bu sekılde kanamad artıs olurmu yada kaymısmıdır nasıl anlarım
1kuzuannesi kader539_ ben regl değildim doğumdan 2 ay sonra taktırdım kişiden kişiye değişir tabi ama sadece ilk gün adet ağrısı gibi hafif ağrılarım oldu 3-4 günde kanamam sonra her şey normale dondü çok şükğr
yaseminkarabulut kader539_ çok agrılı oldu bende takılırken hem adet dönemin de olduğum için hassaslık vardı hemde vsjinayı aparatla acıyorlar o çok canımı yaktı birde koyulurken agrı hissettim herkesde farklı olabilir
Yaz_duru Bende 3 aydır taktir dım ama hiç memnun değilim hep düzensiz uzun süreli kanama ve yüzüme aşırı sivilcelendi zaten kasık ağrıların hiç söylemiyorum
mavipapatya1 Yaz_duru merhaba, bakırlı spiral mi kullanıyorsunuz hormonlu mu? Adet aralığınızı mı uzattı yoksa adetli gün sayınızı mı uzattı acaba
yaseminkarabulut mavipapatya1 adetin 4. günü takılıdı adet süremi uzatmadı gününde adetim bitti ama siprail lekelenme yapıyır o bitmedi hala ara ara geliyor
Yaz_duru yaseminkarabulut yani bundan önce hap kullandım 1 sene günü gününde adet oluyordum kıllanma sivilce vs olmadı ama 3 ayda hormanlarım alt üst oldu