asellinaninannesiii Kocamdaaakocammm Ayy çok geçmiş olsun , ben onu çok seviyordum. İnşallah tez zamanda iyileşir. Malesef çevremde öyle bir olay yaşayan yok 🥺
fatihunal AnnaKurt Yaaa canımmmm postu yeni gördüm yorumları okurken şimdi senin yorumuna denk geldim hem hoşgeldin hemde çok geçmiş olsun nasılsın iyi misin umarım bir an önce iyileşirsin sağlığına kavuşursun çok sevindim dönmene 💕☺️🌸
AnnaKurt OptimusPrime Anlatayım kanka. Araba çarptı ben yayayken. Nerdeyse 40 gün oldu. Ameliyat olmadım. Oğlumu okuldan almaya giderken çarptı kadın. Yatıyorum hala. Eşim bakıyor sağ olsun…
2uykusuzprensannesi AnnaKurt Ahh allahim çok üzüldüm acil şifalar diliyorum canım benim şimdi daha iyisin inşallah Seni gördüğüme çok sevindim
Noname21 AnnaKurt aşkım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah Kaburga gibi leğen gibi kemiklerin iyileşmesi 1- bucuk ayı buluyor dikkat et kendine bugunşer de geçecek
fatihunal AnnaKurt ilik suyu kemik suyu felan iç bol bol gerçekten çok iyi gelir umarım hemen kalkarsın ayağa hayırlısıyla 🙏🏻🌸
zeynptgb Kocamdaaakocammm çok geçmiş olsun şahsen tanimasam da üzüldüm.paca kemik sulu çorbalar içsin bol bol ins çabucak toparlar nasıl oldu peki ben bilmiyrm😔
AnnaKurt bisenakillisinzaten Yani daha iyiyim belim falan çok ağrıyo yatıyorum hep.. 1 ay daha yatacaksın dedi doktor…
AnnaKurt BurcuKucuk Ah çok teşekkür ederim canım benim 😍🥲 Hamdolsun bugünüme. 40 gündür yatıyorum işte
BurcuKucuk AnnaKurt çok geçmiş olsun canım. Uzağız sanırım ama yine de bir şeye ihtiyacın olursa söyle lütfen. Farklı şehirlerde de olsak artık her yere sipariş falan da var. Bir an önce iyileşip tekrar buralarda aktif olmanı bekliyorum ♥️
SweetMom__ AnnaKurt canım benim ben köprü çıkış nick değişti nasılsın iyimisin çok korktm durumun nasıl iyimisin canım benim