Meri-Mel Kocamdaaakocammm Ayyy benim güzel kalpli kızım kim bakıyor kayınvalidesi mi oglusu eşi naouyor hay Allah ya bizi de haberdar et lütfen 😞😥
sek_kahve Kocamdaaakocammm 2-3 ayda iyileşti ama koltuk değneklerini daha uzun süre kullandı. Tabi benim babam o vakit 55 yaşında falandı, genç birisi için bu daha kısa sürecektir. Rica ederim, geçmiş olsun dileklerimi iletirsin
Kocamdaaakocammm sek_kahve Evet cnm haklı olabilirsin Allah razı olsun ileticem bunları Allah razı olsun 🙏💞
OptimusPrime Kocamdaaakocammm Ah kuzum çok üzüldüm ya.. Bir tanıdığım yaşı çoktu ama, kırıldı. Ona platin takıldı. Dooktor ona ne demiş?
Kocamdaaakocammm OptimusPrime Sağol cnm benim 🙏oda ameliyat oldu 35 gündür yatıyor hiç kalmamış 1 ay daha kalkmassi gerektiğini söylemiş dotkor
afraybars1 Kocamdaaakocammm yemin ederim diyorum forumda bi eksiklik var şimdi anladım çok üzüldüm çok geçmiş olsun 😞 bi an önce aramıza katılır inşallah 🤲
Meri-Mel afraybars1 Kız kadın ondan çok önce kendi isteği ile gitmişti kazadan ötürü değil fakat tabi bu da uzerine kötü bir hadise olmuş ve uzak kaldık 😞
Cigdem61 Kocamdaaakocammm çok geçmiş olsun. Eşim ortopedist. Duruma göre değişiyor ama 6 hafta ila 8 haftayı bulabiliyor dedi.
Kocamdaaakocammm Cigdem61 Sağol cnm Allah razı olsunn🙏 Onunda şuan 35 gün olmuş doktor 1 ay daha kalkması gerektiği söylemiş
2uykusuzprensannesi Kocamdaaakocammm Ahh kıyamam çok üzüldüm çok geçmiş olsun selamımızı söyle inşallah Bi an önce iyilesir bilgim yok ya üste ciksin
Migrenimtutuyovalla Kocamdaaakocammm Ayyy annakurt mu kaza geçirmiş 😱 Çok geçmiş olsun umarım en yakın zamanda toparlar 🫶🏻 Rabbim şifa versin 🌸
afraybars1 Meri-Mel ben önce gittiğini kaçırmışım demek ki kuzum ama çok üzüldüm. Sağlık herşeyden önemli bir an önce sağlığına kavuşsunda buraya gelmesede olur iyi haberini duymak yeter
Kocamdaaakocammm Meri-Mel Eşi ve oglu iyi çok şükür bunda hasar var iste oda iyi olucak inşallah en son kaynanası bakıyordu