6urjuva Merhaba, 6 ay kontrolünde diş şikayetimizi belirtmemiz üzerine doktorumuz tetagil şaşe kapsülden yazdı henüz almadım biraz endişeliyim kullanmak konusunda kullanan var ise memnun kalan ya da bu konuda kullanıp fikir verebilecek biri var mı?
byzac 6urjuva ben ilk çocuğuma da kullandım memnundum şimdi 6 aylık bebeğime de kullanmaya başladım memnunum rahatlama yaptığını düşünüyorum
ebykkbc 6urjuva bende kızımda kullandım günde belirli aralıklarla 6 yada 4 kez olarak kullanılabiliyormus doktor tavsiyesine göre değişiyor tabi ama ben iki kez kullanıyordum öğleye doğru ve gece yatmadan önce çok işe yaradı bizde
Elifdemir1907 6urjuva biraz pahalı ama en güzeli de o tamamen bitkisel diye biliyorum diğer diş jelleri öyle değil hem bitkisel hemde gerçekten etki ediyor uyutmadan önce verebilirsiniz veya yemekten önce damaklarinin ağrısını kasintisini alması için ben kullandım memnun kaldim
hndathn 6urjuva kullandım memnunumdum. Bır de osanit vardı bazı diş süreçlerinde tetagıl ose yaramamıstı osanitle devam etmiştim
limonzeytinmom 6urjuva ilk kızımda 5 6 kutu yada fazla bitirdik. Cok iyi geldi. Şuan 10 aylık kzıım var yeni 2 diş cıkardı maa 1 kutu bile bitmedi cok huzursuz olursa veriyorum. Memnunum ben. Özellikle gece uykusuna gecmeden veriyorum
arelinannesi1 6urjuva ilk oğlumda kullandım 2. Oğlumda da aldım kesinlikle alın bence baya baya ağrıyı sızıyı hafifteliyor ve hızlo çıkarıyor bence
Aysunnkaya 6urjuva 4. Ayında beri kullanıyorum şuan 7.5 aylık hala diş bekliyoruz 😂 kullanabilirsin Dr yazdıysa