Meri-Mel 23 aylık kızım 3 gündür sürekli gözlerini kırpıyor ,sık sık uykudan uyandığında da yapıyor böyle bir durum yaşayan var mı acaba aranızda doktora randevu aldım önce oyun yapıyor diye düşündüm fakat nedenini anlayamadım 😞
LadyGaddar Meri-Mel Havalar soğudu ya gözleri kuruyor olabilir mi geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir
ayuksel Meri-Mel Bizde de durum böyle maalesef, sürekli olan bir şey değil ama ara ara yapıyor 23 aylık bazen tv açıyordum artık tamamen kestim yapmadığını farkettim Geçen hafta yapmıştı ama tv izlerken değildi mesela neden olduğunu tam bende bilmiyorum 😏 can sıkıcı bir durum
karaniremm Meri-Mel göz bozukluğu olabilir arkadaşımın bebeğide öyle yapıp duruyordu bende abartma bişey yok falan demiştim ama gözleri bozukmuş şuan gözlük kullanıyor ama numarası düşmüş çok şükür böyle giderse tamamen düzelicek dedi doktoru doğuştan bi gelişme şeyi oluyomuş yani numaralı doğup büyüdükce gelişiyomuş onun bi süre sonra o gelişim durmuş numarası baya yüksek
Meri-Mel LadyGaddar İnsAlllah değildir canım renkli gözlü ben gibi,herşey olabilir korkmaya başladım 😞😔
Meri-Mel ayuksel Bizimki TV izlemiyor bir iki kez kendi resmine baktı bu ara o da hani 3-5 dakika TV ile de büyümedi ki anlamıyorum 😔😌 Siz bir doktora danistiniz mi acaba 🤔
ayuksel Meri-Mel Bugün burnu akıyor diye kontrole götürmüştüm, kendi doktorumuza sordum psikolojik olabilir dedi 1 aydan fazla süre devam ederse göz doktoruna gitmem gerekiyormuş
Meri-Mel LadyGaddar Amin inşallah canım amin .Rabbim evlatları korusun 32 yaşında çocuk sahibi olunca gözünün içine bakıyorsun🤕😌🥺
mutluyuztabi Geçmiş olsun Joe arkadaşımın çocuğu da böyleydi bir dönem yaptı ama sonra bitti, birşeyi yoktu çok şükür
LadyGaddar Meri-Mel Ohooo sen yaşlı değince bende bisey sandim ya sen otomatikman beni de yaşlı ettin Bende 32 memnun oldum şekerim😄 Beben şimdi nasıl düzelme var mi