belismomsss24 Kızlar bizim bulunduğumuz bölgede hiç bir hastane de hepatit b aşısı yok. Eczanelerde ve sağlık ocağında da yok. Ne zaman geleceği de belli değilmiş. Sizin bulunduğunuz yerlerde de öyle mi.
gencmom_ belismomsss24 sağlık ocağında olması gereken bir aşı ne demek yok? Eczaneden alınmaz zaten Biz direk sağlık ocağında bulunuyor
Osmaniyelianne belismomsss24 merhaba Osmaniye’de doğum yaptım özel hastanede yoktu 3 gün sonra erzinde bulduk orda yaptırdım Mardin’e geldik burda da yoktu cimere yazdık şikayet ettik 1 ayı bir hafta geçtikten sonra yaptırdık biraz sıkıntılıymış inşAllah bulunur sağlık ocaklarını arayın misafir olarak yaptırabilirsiniz
Butterfly22 belismomsss24 evet ilk dozda çok zorlandık bulamadık bulunduğumuz yer annemlere bütün akrabalara sordurduk 2 ay sonra aradılar aşı geldi diye 2.dozta aşı varmış şansımıza
belismomsss24 gencmom_ bizde anlamadık. Tedarikte sıkıntı var sağlık bakanlığıyla alakalı dedi hemşire. Eczanede de çalışan bir kız kuzenininde 1 aylık bebeği olduğunu uzun zamandır aşıyı bulamadığını söyledi.
belismomsss24 Osmaniyelianne 1 hafta gecikmesi bile sorun muymuş peki? Bize değil dediler ama diğer aşı tarihlerimde kaycak tek sorun o dedi hemşire
Osmaniyelianne belismomsss24 ya bizimde bulunduğumuz bölgede aşı biraz değişik her ay zamanında olmuyormuş sağlık bakanlığı tek çocuk için aşı açmalarına izin vermiyormuş öyle söylediler bizede birşey olmaz dediler
belismomsss24 Osmaniyelianne bulunduğum bölge kalabalık aslında bura için böyle bir şey olma olasılığı düşüktür bence
kmomm Ben istanbuldayım. 33 günlük bebeğim 3 gün önce sağlık ocağında 2. Dozunu yaptırdım böyle birşey söylemediler
kmomm belismomsss24 ben sizi tanıdım sanırım happymomdan. Evet 24 eylül aynı gün doğurduk 😅 Bağcılardayım
belismomsss24 Butterfly22 ilk dozu hastanede vurmuşlar bana aşı kartı verildiğinde gördüm. İnşallah bizi de 2.doz için o kadar bekletmezler zaten süreci dolmuş olur . Daha da yaptıramam 2.dozu
kmomm belismomsss24 evet. Çok rahat ve güzel geçti çok şükür. Gaz sorunu yaşıypruz şu an sadece ne yaptıysak ıkınmasını durduramadık 😢
belismomsss24 kmomm 🥲 aynı durumdayız desem. 1 ay kontrolüne gittik perşembe günü. Doktor gaz damlası verdi sap simplex diye bir marka. O biraz iyi geldi ama hala ıkınıyo özellikle geceleri yavrum ıkınmaktan uyuyamıyo😔 sizde de geceleri ıkınmaları çoğalıyor mu