akyztgce Ozooo kesinlikle hatta ne ara böyle büyüttüm 2. Daha mı kolay dedirtti 🤣 bazen zor olsada deneyim gerçekten farkediyo
bisenakillisinzaten Ozooo şu sıralar kafam çok karışık eşim de karıştırıyor artık bakalım sonu ne olacak hahaha 😆😆😆🖐️
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Ozooo aynıyız hemen hemen. Bence 3.yü düşünüyorkenn yap bari😂yoldaş olalım birbirimize. Beraber şafak sayalım fln😃 Bnmkide 4e girecek, 16aylık. 3aylık 🤰
Ozooo NeclaLeylaCeydaOhnealaneala hahahaha benimde o düşünce bu geliyi bi gidiyi 😂😂 hayırlısı bacım büyüsünde emzirdiğim için yapmam sanırım , kaşınıyorum haaa
Bedaliza Ozooo Çok şükür yolunda. İki aydır yürüyor. Yürümeye başladıktan sonra canıma okumaya başladı tek sorunumuz. 😂
Filtreligayfe Ozooo 2 erkek anası olarak benide listeye kaydedin hunileri alip parti yapalim benceeee😂
2124 Ozooo Bende burdayım cok hareketlı yemek yemeyen 3 yaşında oğlum 4 aylık kızm var sürekli kucakta gezen
SweetMom__ Ozooo ay başım ağrıyor evi kimle toplar nerde benim leğen hunim😂 aman ne idman ipman olmussuz jdjdjdj