sanalkoala
Kusura bakmayın yeni gördüm yazınızı.
Bizim şöyle bu plt düşüklüğü genelde gribal enfeksiyon hastalıklarında çok görülüyormuş ama bu doktorlar işin abartıp kabartıp çok fazla korkuttukları için çocukları teslim ediyoruz evet çoğu hastalıkta erken teşhis çok çok önemli ama lap diye insanın yüzüne çocuğunuz kanser mi ona bakıcaz diye bizi 1 ay boyunca hastaneye git gel çocuğu perişan etmekten başka çok şükür diyorum buna da bişey çıkmadı grip sebebiyle bu değerde düşme çıkma oluyor parmak ucundan da kan aldılar kaç kere bilemiyorum hematoloji nin dediği çocukta bi kan hastalığı var ona bakıcaz (Değerler normal hiç bir şey yok ) tabi biz o korkuyla gidip geliyoruz ben gitmedim artık o doktora , başka bi kaç doktora gösteriyorum sonuçları herkes bu çocukta bişey yok hastalık zamnında olur ileri evre ağzından burnundan veya dışkısından kan gelmesi olur sizde yoksa sıkıntı yok diyolar tabi biz hematoloji sürecinde öyle ayaktan rica ile 3-4 hastanenin acil , polikinik doktorlarına göstermediğim kalmadı yani herkes normal diyo hematoloji yok hasta diyo araştırma hastanesiydi zaten götürmedim şuan çok iyi çocuğum yani 1 ay perişan olduğumuzla kaldık yine de çok şükür diyorum kanser li kişilerde sadece bu değere e değil vitaminlere bilmem bazı çok değerlere çocuğun görünüşte ki durumuna falan da bakılıyor yani böyleydi bizim sürecimiz .. Allah kimseye yaşatmasın ihtimalini düşünmek bile o an insanı altüst ediyor rabbim yardımcısı olsun hepsinin ama asla hastanelerle kalınmayacak bi hastalık.