Konyada özel bir hastanede doktorun yanlış yönlendirmesi sonucu sezaryen oldum. Burada sezaryen olan annelerimi kırıcı birşey söylemekten kaçınırım lütfen yanlış anlamayın. ama ben normal doğum yapmak istiyordum ve yapamadım. Bebeğim 37+5de 3.500 kilo doğdu ve buna rağmen yoğun bakıma alındı. Bu kiloda doğan bir bebek neden yoğun bakıma girer? Hızlı nefes alıp veriyor dendi ve bebeğim bana gösterilmedi. Sadece ameliyat sırasında doğduğunda gördüm. Ağlaması herşeyi çok iyiydi. Bütün bunlara rağmen bebeğim 10 gün yoğun bakımda kaldı. Bunun üzüntüsüyle hamileyken bile atletimi ıslatan memelerim süt üretmez oldu sütüm kesildi. Kalsa kalsa 2-3 günde düzelecek durumda olduğunu ve para için fazladan tutulduğunu düşünüyorum. Bu son olaylar gündemde değilken buna pek kafa yormamıştım çünkü hastanede çalısanlarına cok güveniyordum salak gibi. Şimdi ise içim içimi yiyor hergün bebeğime fazladan yaşatılan bu eziyete nasıl engel olamadım diye yatıp kalkıyorum vicdansız adi pislikler hepinizin canı cehenneme