zynpkrcm Saati gümüş kolyesi parfümü herşeyi var onları önceki doğum günlerinde almıştım tesbih de yaptıramıyorum rahmetli kayınbabamın fotoğraflarıyla tesbih yaptırmıştım ondan güzel bir tesbih olacağını sanmıyorum ne alabilirim kızlar önerilere açığım 🫶🏻🙏🏻❤️
Asyaveannesi04 zynpkrcm tuttuğu takım varsa ben eşime alıyorum eşofman takımını felan yada spor ayakkabı
Bedaliza zynpkrcm Forma, arabasına istediği bir aksesuar veya arabasının ihtiyacı, mont, yelek, bileklik takıyorsa eğer bileklik, kahve içmeyi seviyorsa yanında taşıyabileceği bir termos..
Bayancorek zynpkrcm Özel günlerde bir şey almayız ama genel olarak ihtiyacı varsa sürpriz yaparız. Uzun zamandır istediği bir şey veya ihtiyacı olan bir şey 🌸
Iremylcnkya07 zynpkrcm geçen sene ayakkabı almıştım istiyodu bu sene de tuttuğu takımın eşofman takımını aldım hırka eşofman
fdmmthn Akıllı saat almıştım Kalimba almıştım. Doğayı seviyor o yüzden dürbün almıştım kuşları izlesin diye.Jbl kulaklık almıştım fikir olabilir.
TulayGeriDon zynpkrcm saat veya bileklik alacaktım. Ayakkabı istedi ayakkabı aldım bende. Bebegin ayak izini bileklige kaziyorlar ya öyle birsey
Mnli zynpkrcm akıllı saat, playstation, kablosuz kulaklık eğer bu kadar bütçeniz yoksa benden sana diye bir site var iş yerine ordan kutu yollayabilirsiniz bir de eşiniz kaçlı bilmiyorum çiçek sepetinde 90 lar kutusu gibi bişey vardı bizim çocukluğumuzun abur bucurları oyuncakları falan var hala vardır öyle bişey yollayabilirsiniz sürpriz