sila60 tazecikanne45 Evet tablet, günde 2 kere sabah akşam yemeklerden 30 dk önce aç karnına kullanıyorum.
sila60 tazecikanne45 Bana kadın doğum doktoru önerdi 3 aydırda kullanıyorum. Bebekle alakalı herhangi bir şey söylemediler. Hatta 3-4 gün kullanmadım sütüm azaldı çocuk doktoruna sordum oda bebeğe zararı olur kullanmada demedi bir sonraki ay kontrole gittiğimde tekrar sorarım aklımda bulunsun.
Aselinannesi0655 sila60 buraya da yazar mısın canım benim randevuma bayagı var. Doktor ve ebeler öneriyor
sila60 Aselinannesi0655 Yazarım tabii ama benim de randevuma daha var. Birde her doktor farklı söylüyor . Bana öneren kadın doğum doktoruydu mesela mide ilacı olduğuna bakmayın kafanızı karıştırmasın test edilmiş ve süt arttırıcı etkisi var demişti.
suheyla92 hangul peki uyku veya agirlik yapmadı mi ben metpamid denedim ucuncu gun sersem gibi oldum kafami kaldıramadım
sila60 Aselinannesi0655 Olur bende kontrol için çocuk doktoruna gittiğimde tekrar bir hatırlatma yaparım . Unutmazsam da buraya yazarım inşallah. :)
Aselinannesi0655 ZamaneAnnesii kullanım şekilleri farklı yan etkisi olarak süt arttırıyormuş. Farkettiyseniz bir sürü kişi kullanıp sütm arttı diyor. Ama bebege veyaz anneye zararı var mı bilmiyorum
aydint Bebeğim 36 günlük, 75mg mama kullanıyoduk, emzirme danışmanı sayesinde mamayı bıraktık, solgar ve motisi önermişti, motis beyinde süt üretimi uyaranı sağlıyor dedi
bebeklianneee hangul nedir son durumu sütünüzun etkisi varmı gerçekten denemek istiyorum doktora sorup tabi
hangul bebeklianneee sütümü artırdı ama sanırım daha çok bana umut oldu o ilaç onu içecem ve sütüm artacak dedim yani açıkçası psikolojik olarak bana iyi geldi ve kızım 5.5 aylık hala emziriyorum. Günde 3 kere içilmesi gerek ben bazen bir içiyorum bazen hiç bazen iki tane içiyorum psikolojik olarak beni rahatlatıyor aslında şu düşünce yani beni rahatlatıyor bunu içeceğim ve sütüm artacak kafama bir şey takmama stres yapmama gerek yok diye düşünmemi sağlıyor