karakaya00 Kızlar bebeğim 4 aylık oldu halen geçmedi bir sürü şey kullandım. Kesin çözümü olan varsa yazabilir mi? Kafasını kaşımaktan yara yapmış hep.
[silindi] karakaya00 ay ben de bekliyim burda 3 ayligiz zeytinyagi yapip tariyorum falan ama yok geciremedim bir turlu
Fyznr0604 karakaya00 ben zeytinyağında fayda gördüm bitek. Banyo yaptırmadan önce yağı eline döküp kafasını iyice ovalıyordum, konak olan yeri. Derisine çok bastırmadan zarar verecek şekilde değilde parmak uçlarımla kazıyordum resmen. Sonra da banyo yaptırıyordum. İki üç sefer düzenli yapınca geçti çok şükür. Bir daha da olmadı. Her ne kadar bebekler için yağlar organik denilsede bence değiller. Hakiki zeytinyağı hepsinden yararlı olacaktır
aslanannesiiii06 karakaya00 benimde oğlumda 3 aylıkken oldu. Bebek yağını başına sürüp 10 dakika beklettim dikkat edin ama akıyor yüze sürekli silmek lazım. Sonrasında konak tarağı ile taradım bu arada kullandığım tarak ince uçlu fırçalardan değil silikon avuç içi kadar bir tarak. Sonra banyo yaptırdım banyoda da sadece 1 kez çok az şampuan ile yıkayıp bir daha taradım geriye doğru. 1 hafta boyunca 3 kez yaptım şükür geçti. Oğlumun ama baya derindi yani
newmom1234 karakaya00 ben de zeytinyağından fayda görenlerdenim aslında başka bi şey de kullanmadım açıkçası. Banyo yapacağı gün yarım saat bekletip sonra konak tarağıyla taradım biraz kızarıyor kafası ama baya topluyo konak tarağı sonrasında hop banyoya şampuanlayıp çıkarıyorum 2 3 kez tekrarladım hala birazcık var ama tekrarlamadı sanırsam henüz . Haftada bir yapıcam bundan sonra düzenli olarak
Elif93 [silindi] merhaba ,ya aynı bende bu sorunu yaşıyorum temizliyorum temizliyorum hiç temizlememişim gibi tekrar ediyor doktorum tuzlu su ile sil dedi ama
[silindi] Elif93 tuzlu su da kurutmaz mı daha da acaba iyi de gelebilir gerçi deniz gibi dusunursek ama çok kucuk cildine bilemedim
metooo Zeytinyağı sürüp biraz bekleyip bebek tarağıyla saçı tersine taradım, banyo yaptırırken taradım, çıkınca taradım, bitti tekrarlamadı. Sık sık tarayınca tekrarlamıyor. Annem böyle öğretti, yeğenlerimde de böyle konak olmadı hiç.