bisenakillisinzaten BENOYLEUYGUNGORDUMM kızım da 9 aylık gerçekten bildiğiniz kel hiç saçı yok, bu kadar uzasa şükredeceğim 😆😆
BENOYLEUYGUNGORDUMM bisenakillisinzaten ecowell şampuan kullanıyoruz o Baya uzatıyo deneyin isterseniz
BENOYLEUYGUNGORDUMM NatashaRomanoff aslında ben deldirmedim hiç cesaretim yok gelinimiz tuttu ben kafamı çevirdim🥺
BENOYLEUYGUNGORDUMM Brokolilim tşk ederiz. Ya ne bilim çok heves ettim öyle planlı da değildi yarım saat içinde karar verip deldirdim bir anda oldu🌸
BENOYLEUYGUNGORDUMM anabarbie eczanedeki deren bayan 15:20 gün sonra takabilirsin dedi de bekleyebiliriz o zaman biraz daha
anabarbie BENOYLEUYGUNGORDUMM bencede bekleyin ama dediğim gibi ara sıra oynat yerinden küpeyi deliği açılsın
anabarbie Yarenylmzz ayy küpesi çok güzel bende aldım böyle altın bulamadım papatyalı ama bu daha guzelmis
BENOYLEUYGUNGORDUMM Yarenylmzz böyle sahte küpeyle olmaz ki ama. Mesela benim alerjim var onun da olabilir belki bilemiyorum
ozlem34_ BENOYLEUYGUNGORDUMM merhaba küpe takıyorlar mı? Birde ayıp olmazsa kaç tl ye delme işlemini yapıyorlar acaba? 🙈