BENOYLEUYGUNGORDUMM 15 ay 2 günlük biraz önce kulaklarını deldirdim. Ne cesur bebeğim varmış. Hiç de korktuğum gibi olmadı🫠
aslananne27 BENOYLEUYGUNGORDUMM maşşalah kızına güçlü kızmış 🥹🥰ne yakışmıştır şimdi küpe Allahım çok tatlı oluyorlar 🥹🥹🥹
anabarbie BENOYLEUYGUNGORDUMM ben 5 aylıkken deldirmistim benim bebeğimde hiç aglamadi kupesinide 1 ay sonra altın taktım degistirdim celikde olsa belli bir ömrü var renk veriyor kremde hiç kullanmadim canım yara falan olmadi
NatashaRomanoff BENOYLEUYGUNGORDUMM maşallah 22 aylık her gün aklıma geliyor ama bebeğim değil ben cesaret edemiyorum 🥹 geçmiş olsun 💐
BENOYLEUYGUNGORDUMM Krem falan da vermedi. Başka bi eczaneye sordum. Orası da gerek yok dedi. Sizler kulaklarını deldirdiğinizde krem falan vermediler mi.
BENOYLEUYGUNGORDUMM [silindi] evet burda daha önce görmüştüm ben sordum yara olursa sürün şu an sürmeye gerek yok dedi
aslananne27 BENOYLEUYGUNGORDUMM Allahım yerim seni ben bi küpe bu kadar tatlı gözükür insanın gözüne 🥹🥹çok yakışmış uğur getirsin 🐞
bisenakillisinzaten BENOYLEUYGUNGORDUMM konudan konuya geçireceğim ama kızınızın saçları bebekken pek yok muydu daha sonra mı uzadı
Busra3460 BENOYLEUYGUNGORDUMM maşallah çok yakışmış 🌸 bende deldirdim 1 ay önce kuyumcuda küpeleri aynı renk yeşil 🥰
BENOYLEUYGUNGORDUMM Busra3460 tşk ederiz🌸 elini o kutunun içine attı ve bu rengi seçti gözleri de yeşil🥺
BENOYLEUYGUNGORDUMM anabarbie inşallah benim bebeğimin kulakları da yara olmaz. Küpeleri hazır. 15 gün sonra onları takıcam inşallah🌸
bisenakillisinzaten BENOYLEUYGUNGORDUMM kızım da 9 aylık gerçekten bildiğiniz kel hiç saçı yok, bu kadar uzasa şükredeceğim 😆😆
anabarbie BENOYLEUYGUNGORDUMM 15 gün sonra takma 1 ay beklesin ben kendimde öyle bir hataya düştüm tragus deldirdim 15 gün sonra çıkardım piercing takmak için hemen kapandı kupeyle geri deldim boğazım şişti kulağım şişti enfeksiyon geçirdim büyük en az 1 ay kalsın bir hafta sonra oynatmaya başla küpeyi sağa sola çevirip
BENOYLEUYGUNGORDUMM NatashaRomanoff aslında ben deldirmedim hiç cesaretim yok gelinimiz tuttu ben kafamı çevirdim🥺
Brokolilim BENOYLEUYGUNGORDUMM 5 yaşında deldirmedim niyeyse deldiresim gelmiyor sen büyüyünce istediğin gibi deldir annecim diyorum 😂 çok yakışmış maşallah 🧿
BENOYLEUYGUNGORDUMM Brokolilim tşk ederiz. Ya ne bilim çok heves ettim öyle planlı da değildi yarım saat içinde karar verip deldirdim bir anda oldu🌸
BENOYLEUYGUNGORDUMM anabarbie eczanedeki deren bayan 15:20 gün sonra takabilirsin dedi de bekleyebiliriz o zaman biraz daha