Aminem Egetugce09 2 buçuk aylıkken kullandık ventolin 1 buçuk cc izotonk sudan da 2 cc koyuyordm günde 4 kez bu şekilde Bi hafta kullanım sonucunda düzelme yapıyordu ekstradan da klamer antibiyotik kullanmıştım
Nyr195 Nilmur00 mrba birşey sorabilirmiyim ventolin dışında sabah akşam kullandığınızı da izotonik su ile kariştirdınızmı buhar makinasinda
Nyr195 ozdenarda mrba birşey sorabilirmiyim ventolin dışında sabah akşam kullandığınızı budecort u da izotonik su ile kariştirdınızmı buhar makinasinda.birde budecortunda yarisinimi kullandiniz?
ozdenarda Nyr195 merhaba tabi 1 ml budecort 1 ml ventolin 1 ml izotonik su şeklinde kullandık hepsini karıştırıp 8 saat ara ile günde 4 kez
DBsvn Egetugce09 canım buhar verdikten sonra balgamını atması için aşağı eğik hafif sırtına gaz çıkarır gibi vuracaksınız ama başı aşağıda olacak bu sefer zaten ağzından akıyor hemen 10 dk falan yapsan yeter
Nyr195 Nilmur00 izotonik su karıştırmadan yani degilmi peki hepsinimi boşaltiyorsunuz yarısınımı bizimkinin ismi budecort tu sizin ismi nedir
Shylkyc Egetugce09 ventolinin yanında budecort diye bir nebülizatör için ilaç daha verdi. İkisini koyup cihaza bitene kadar gnde 4 defa yapıyorum. Ben serum suyu konusunu bilmiyorum.
kuzeyto Egetugce09 surubunu bilmiyorum da zaten seyreltilmis sekilde almistik biz eczaneden, direk onu bosaltiyodum. Yarim olcek veriyodum gunde 3 defa
Nilmur00 Nyr195 budecort değil yA başka bir şey ismini tam hatırlayamadım şimdi. Ama isterseniz bakabilirim