birlokumannesi Merhabalar💐 1 yaş altı bebeklerinde BAYBAY night bitkisel damla kullanan oldu mu hic? Minimum / maximum etki süresi ne kadar? Derin uykuda mı oluyor? Gece hic rüya beslenmesi yapabiliyor musunuz? Deneyimlerinizi yada bilgileriniz paylaşabilir misiniz? 🤗
Themom_ birlokumannesi Bitkisel adı altında satılan ama asla bitkisel olmayan bir sürü yan etkisi olan bir damla. Burada bir anne ikizlerine vermişti ve bir ikizini uykudan uyandıramamıştı bu damla sonrası Bir annenin damarlarında problem oluşturdu ölümden döndü. Bir annenin çocukları halüsinasyon görmüştü. Yani kısaca hiç masum değil..
Hayat76 birlokumannesi yalan olmasın 9 aylikken kullandım ikizlerim var uyumuyorlardi 15 damla verdim hiç birseye yaramıyor ama uykuya güzel hemen geçiyor ama deliksiz uyku beklemeyin. Eşim kullanma söyle şeyler dedi bıraktım. Ama şöyle devamlı kullanmak bana çok iyi birsey gibi gelmedi. Kullanmadim ama gerektiği yerde verdim 1 şişe hala dolapta duruyor bitmedi kullanmadim
Deletedmom_984 birlokumannesi bizimmde uyku sorunumuz var dr ver dedi ama güvenemedim vermiyorum. İleriki zamanlarda belki sorun yaratacak vicdanım rahat etmez. Bebegim yaşına girecek gece uykusuna dalması 12 yi buluyor ama vermeyi de düşünmüyorum
birlokumannesi Themom_ tesekkur ederim. Ne yazikki kotu tecrubeler edinmisler. ALLAH kimseyi evladi ile sınamasın🤲🏼
biranneminik birlokumannesi bu damla hakkında burda birçok post acilmisti asla vermeyin diye bir araştır onları canım biraz tehlike içeren bir damlaydi okuduğum kadarı ile
birlokumannesi biranneminik vermedim almadim da deneyimleyenler varsa bilgi almak istedim. Cnku doktorumuz onerdi ama ne yazikki her denileni yapmiyorm. Malum guvenmek cok zor herseye 🙄
Biirbebekbirannee birlokumannesi kullanmayı düşünüyor musunuz gerçekten aklım almıyor. Ufacık bebeğin yiyeceği bir lokmayı bile nasıl faydalı hale getirebiliriz diye uğraşıyoruz, içerisinde ne olduğu bilinmeyen çocukları uyusturup dakikalar içerisinde uyutan ilaca nasıl sempati duyabilirsiniz cidden şaşırıyorum
birlokumannesi Biirbebekbirannee kullandığımı yada sempati duyduğumu nereden cikardınız? Sizin gibi bende bir anneyim ve postu farkindaysiniz bilgi için actım. Uykusuzluk bana zor gelmiyor ama bebegimin uyuyamasi onun gelisimini etkileyen bir surec. Uyku sirasinda salgiladigi ve almasi gereken hormonlar var. Kullanan deneyimleyen var mi anne sohbeti esliginde konustum. Sizden daha cok cocugumu dusunuyorum kaygilanmayin.
aslikls birlokumannesi ben böyle ürünlere hiç güvenmiyorum evet uykusuzluk çok zor ama keşke kullanmasa kimse 😢
biranneminik birlokumannesi aynen öyle en güzelini yapmışsınız gerçekten doktorada zaten hiç güven kalmadi
Gunesimm95 birlokumannesi ay bende bunu merak ediyorum 17 aylık bizim gece çok sık uyanıyor 2-3 kez fix. Anne memesi de almıyor üstelik mama içiyor ama 1 kez yine de veriyorum
busra1406 birlokumannesi zamnnda syni postu bende actim millet o kdar çatacak yer ariyorki yada yarglyck sormak bile yanlis anlslyor ne hale geldik inanamyorum bu damla yerine siz melisa ve paptya xayi icin sutunuzden gecer bn oyle yptm ve rutin olustrdm uyku rutini ama bebeg 11.5 aylk ve hala geceler 7 8 bazen 20 defa uyanyor artk bn de dalamyorum uykuya
birlokumannesi busra1406 Allah sizinde yardimciniz olsun. O kadar dogru dediniz ki birseyi sormakla hemen anneliğimizin sorgulanmasi çok mantiksiz. Yani buraya gelip bu uygulamayi indirip insanlara fikir sormak bile bir annenin onemseme seklinden biridir en azindan akil etmistir der empati kurarsin. Ama ne yazikki bizim yine dusmanimiz hemcinslerimiz oluyor. Benm de bebegim 10.5 aylik ve 10 gundur alt ust oldu duzen şaşti ne gece ne gunduz uykusu gram yok haliyle uzuluyorm. Dediklerinizi denedim ama fayda gormedim keske yavruma sifa olsaydi😔
keremsmom78 Böyle damlalar çok masum değil hele 1 yaş altına asla verilmemesi gerekiyor. Zaten bir çocuk uyumayı 2,5-3 yaşlarında öğreniyor tam olarak. Sizin yapacağınız anca ağlatmadan uyku eğitimi vermek olabilir.
burcuvekerem Lavanta spreyi diye bir şey duydum bide lavanta yağı yastığa sıkıyorlarmış rahat uyku geçişi için ama bebeklerde uykudan yarım saat önce yastığa sıkıyorum demişti biri hiç kullanmadım bende böyle şeyleri merak ediyorum bakıyorum ama korkuyorum oğluma yan etkisi olur diye tam bir yaşında geceleri çok sık uyanıyor spreyi bir arkadaşım kullanmıştı ve memnun olduğunu söylüyor doktor kontrolün de sorcam bende doktorun dediğini yazarım size de isterseniz
birlokumannesi burcuvekerem lavanta kız cocuklarinda erken ergenlige sebebiyet verebiliyor diye biliyorum. Bu yuzden cok onermezler. Cocugunuz erkek ama hormonel bu sefer denge degisikligi yapabilir. Bunu hepiminize ozellikle sorun 😇
caparjunior birlokumannesi bebeğim 14 aylık. Geçen aylarda bi uyku krizinde sinirle eczaneye gidip aldım. Uykusuzluk ve desteksiz çocuk büyütmek anneyi ne kadar yıprtıyor tahmin bile edemessiniz. Kimse linçlemesin yani linçleyecek olan kendi bebeğine kullanmasın. 2-3 ay boyunca hiç açmadım cesaret etmedim kötü anne tabiri caizse olucam diye. Tüm gece uyanık ağlayan ve memeye yapışan bir bebeğim var. Bende o günü çok kötü geçirdim. Akşam da suyuna tam 12 damla döktüm. Sonuç ne oldu evet gece yine uyandı klasik 3-5 defa ama hemen geri uyuması kolay oldu. Bir daha da başka vermedim ama ihtiyaç anında verir miyim evet veririm ben de insanım yahu.
Nacafa caparjunior ben tüm sülalemle birlikte büyüttüm çocuğumu ondan dolayı damalaya ihtiyacım olmadı 🙂↔️
birlokumannesi caparjunior o kadar haklisiniz ki. Bende tekim ve desteksizim. Esim isi geregi 2 haftada 1 eve geliyor ve inanin pilim bitmek uzere. Toplum baskisi ayri anne vicdani ayri iki arada kalan kadınlarız. Kimse evladina gercek anne ise zarar verecek birsey yapmaz. Ama unutulan şu ki annenin de dinlenmeye ve iyi olmaya ihtiyaci var yoksa evladina nasil fayda saglayacak?
Hayat76 Hghghghghg 15 aylık uykuda sorun yok ama ilaç kullanmiyorum dediğim gibi denemelik aldim 1 2 sefer kullandım eşim istemediği için kullanmadık