Hll112 şimdi şöyle, öncelikle panik yapmayın biraz meşakkatli ama kurala uyarsanız geçiyor. Ben hamileydim 4 yaş kızım oldu uyuz ilk, sonra ben kaşınmaya başladım eşim hiç kaşınmadı. Önce kwellada sürdük 12 saat bekletip bi hafta sonra tekrarladık. Onunla geçmeyince bu kez ziver hap içti eşim kızımla birlikte bir hafta arayla iki kez, ben içemediğim için karışım kükürtlü kremi sürdüm 3 gün sürüp yıkandım, bir hafta sonra tekrarladım. Kaşıntı azalıyor ama tamamen geçmesi bir ayı buluyor mesela o yüzden hala kaşınıyorum uyuz geçmedi diye dişünmeyin. Evdeki herkesin kaşınmasa bile aynı anda krem ve ilaç kullanması çok önemli. Bir de tüm evi her gün silmenin sirke vs kullanmanın anlamı yok kendinizi yorarsınız ancak. Her kremlediğinizde çarşafları ve son haftalarda giydiğiniz giysileri 60 veya üstümde yıkayıp mümkünse kurutma mak kurutup yoksa ütüleyip kullanın, syakkabı oyuncak vs kapalı torbalarda 3 gün bekletin. Ben mesela buharlı temizleyicim vardı onla dezenfekte ettim. Yani temizliği haftada bir yapmış oldum. İlk kremlenmeden sonra görüşmeye devam ettik insanlarla çünkü 10 dakikayı aşan ten teması ile bulaşıyor yaklaşmadık kimseye. Eve iki hafta filan kimseyi almayın yeter siz çıkabilirsiniz. Dediğim gbi kaşıntı azalır ama hemen kesilmez yeni yeni kırmızılıklar ve şiddetli kaşıntı yoksa geçmiştir. Sonrasında bol nemlendirin