Silikonla emziriyorum mememi almıyor bi alsa ikinciye almıyor 1 aylık tam bugün philips avent yüzünden meme reddi yaşıyorum anne memesi anne memesi dediler aldım hayatımı kaydırdı resmen bi baslığı hiç akmıyor bi başlığı deli gibi akıyor genzine kaçıyor evde 15 tane baslık oldu denemediğim kalmadı yok akmayanı veriyorum bi şekil çeksin diye çocuk akşama kadar aç kalıyor bi mm oynamıyor yerinden en son bende aç kalmasın diye çok olanı veriyorum ne yapayım, biberonu değiştirdim lansinoha geçtim oda deli gibi akıyor, como tomo aldım 1000 küsür liraya hiç önemli değil dönsün yeterki ama oda bi boka yaramadı afedersiniz oda gayet iyi akıyor artık psikolojim bozuldu ne yapıcağımı şaşırdım çekmedği için sütümde az sağıma da çok az geliyor en basından beri mamayla ilerliyorum zaten kaşık biberonla da çığlık kıyamet yarısı dışarı yarısı içeri olmuyor imkansız yani,yemediğim içmediğim kalmadı o kadar çok yiyip içiyorum ki normal yemek yemeye kalmıyor karnım acıkmıyor. Çocuk mememde deliriyor o pozisyona gelmek bile onu krize sokuyor, eds sistemi de denedim yok yok yok gerçekten cinnet geçiricem. Günlerce mememi almıyor diye ağladım şuan silikonu da almıyor ne yapıcam ben Allah aşkına ya yardım edin