ays45 mihramomm1 Herhangi bir eşyanın yerini en detayına kadar tarif etmemi istemesi🤦🏼♀️ Bir şeyini bulmazsa hep bana sorması… Evde yabancı sanki😁 Bir de azcık kıt kafalı olması… Daha az önce atıştık küstük konuşmuyoruz😁 Az kafam dinlensin valla çekemiyorum bazen.. İkinci bebek başıma..
mihramomm1 ays45 Özellikle bebek olunca daha da bir bebek oluyorlar gibi geldi bana 🤷🏻♀️Ayy bide dediğiniz gibi eşya gözünün önünde ama seceresine kadar tarif etmesek bulamıyorlar 😂
cicekkiz20 mihramomm1 1. çoraplarını çıkarıp sağa sola atması Ne yemek yapıyım deyince farketmez demesi zaten bilsem sana niye sorayım Duşu sanki banyo paspasinin üstünde almış gibi sırılsıklam yapması bide kaldırmaz da
Kubra041 mihramomm1 haklı çikmak için verdiği muhteşem çaba ve tirip bunlr olmasa dört dörtlük adam ha bide yemekte çok fazla seçici hərgün ne yapsam diye kafayı yiyorum
mihramomm1 Kubra041 Haftalık menü belirlesin size birlikte yapın ne siz yorulun ne de o yemek seçsin 🤷🏻♀️
mehmetalp42 mihramomm1 18 saatte bu kadar mesaj 😄 herkesin gocik olduğu seyler çok demek, benimde şu kirli camasirlar bile odalarda gezmesi her yerde soyunması ve hic kirli sepetine atmamasi, etraftan toplamak.
mihramomm1 mehmetalp42 Herkes aynı şeylerden şikayette genelde erkekler şaşırtmıyor hepsi aynı arada istisnalar olsa da 😂
tekbasimabakiyorum mehmetalp42 Avrupalı erkekler tüm sorumluluğu yüzde elli bölüşüyor bir de üstüne “yardım ediyorum” demiyor, bu benim sorumluluğum diyor. Biz o kadar berbat erkek yetiştiren bir toplumuz ki sonuç ortada…
efelinamoms mihramomm1 üşengeçlik değil bence ya normalde işten gelir yemek yapamadıysam yardım eder yada yapar meyve tabağı hazırlar getirir ve birçok şey daha bununki tamamen yetiştirilme tarzı ile alakalı evde 1 anne 2 kız kardeş ne istediyse yapmışlar kayınvalidemde eşimde bunu kabul ediyor zaten evlendik aynı şekilde devam etmek istiyor 3,5 senedir 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
mihramomm1 efelinamoms Ama öyle bir dünya yok hayat müşterek bunu bir idrak etseler seve seve yapsalar her şeyi daha kolay gelecek onlara 🫣😂
mehmetalp42 mucizemm94 benimki de 3 e kadar koysan uyur. Pazarlarii bile gün bitiyo ya tamam tek pazark var ama bizde burda hatunuz yanii🙃😄 kahvaltı hazirlarim beklesem ayri yesem ayri birde emziriyorm 5 aylik oglum
Pogcayanakannesii mihramomm1 5 dk ya geliyorum der yarım saattir o. 10 dk ya geliyorum der 1 saat gelmez. Masaya otururuz oturur oturmaz ağzıma lokma koyucam hemen su ister. Evden çıkarken temiz çorap giyer anneme gideriz yürüme 4 dk kalırız orda sabah o çorabı giymez yeni ister. Gibi gibi🤦🏻♀️
onay02 mihramomm1 Tv alışkanlığı yok da telefon da sürekli video izleme bağımlısı 😄 hatta bir tembelliğinden bahsedeyim canım börek istiyor dedi bende tamam aşağıda manav var git ıspanak al gel yapayım hemen dedim vazgeçtim boşver yapma dedi gitmemek için 🤣🤣🤣 ben böreği yapmaya üşenmiyorum ama o bi 5 dk aşağıya inmeye üşeniyor 🤣
Marsila mihramomm1 Sürekli deliksiz uyuması, arkadaşları için bizi tınlamamasi, kahve alışkanlığı, yalan söylemesi, bir hata yapınca asla kabul etmeyip üstüne beni manipüle etmesi, aşırı temizlik takıntısı, birlikte olunca gusül abdestini geç alması
mihramomm1 Marsila Aboo abboo manipülatif insandan her şeyi beklerim ben 🥴Guslü neden geciktiriyor ki evin bereketi kaçar öyle yere bir adım bile ne kadar günah 🤷🏻♀️
Kuzeymom_ mihramomm1 Aşırı derecede futbola meraklı günün her dakikası her saati izleyecek bir maç buluyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Spor bülteni izlemekten tüm spikerleri tanıyorum resmen . . Maçı stada gidemediyse canlısını sonra özetini sonra spkerlerin yorumlarını izler staddan gelincede aynı şekilde izliyor değişen bişi yok arkasından tweet atar 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Yine aynı pozisyonları izler sonra sinirlenir hem hakeme hem futbolculara eğer istediği şekilde yorum yapmadıysa spikerlere küfreder hiç bitmiyor hiiiiiiiiç 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Y6_ Anasının oğlu olması keşke o anadan doğmasaydı Yemek seçmesi Kıyafetlerini ters çıkarıp atması Bencilliği
bluerainbow Y6_ ah ah ne anlıyorlar gerçekten bilmiyorum oğlun evlendi yuvadan uçtu artık rahat bırak onun da bi hayatı var ama yok olur mu illaki gelinini kıskan dğnyayı ona dar et zindan et her şeyi o bilsin sen bilgisiz cahilsin her suç senin kendileri hep haklı
Kuzeymom_ mihramomm1 Kendisi değil ama sanırım bizim oğlanın futbolcu olması için uğraşacak belli daha 2,5 yaşında çocuk aslan gördüğü yerde cimcomcom diyo 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Marsila mihramomm1 Diyorum kazandığının bereketi olmaz desem de artık eşim neye inanıyor bilmiyorum 🤦😂
efelinamoms mihramomm1 kayınvalidemin kafası değişik biraz eşine hizmet ediyorsun yabancıya değil 2 kız 1 kadındık bi çocuğun hizmetinide görelim kafasında emin ol kocasının hizmetini o derece görmemiştir sabah işe giderken bile adam kendi kahvaltısını kendi hazırlıyor 😁😁 Eşime gelince çok şeyi öğrettim yalan yok yapıyorda ana evinde öğrenmediğini kendi evinde öğreniyor ama gel gelelim ki keyif yaparken asla keyfinden ödün vermiyor akşam bende uzanıp dinleniyorum bütün gün 2 çocuk ev temizlik vs yoruluyorum ama asla kalkıp suyunu almak istemiyor yada başka istediğini bunada uyuz oluyorum her seferinde lafda söylüyorum ama asla duymuyor o kısmı 😁😁