Cicektebenimcicekligunlerde mihramomm1 10 yıldır benzemedik daha benzemeyiz.😀 Can çıkar huy çıkmaz derler insanlar değişmez ki ben onu öyle sevdim.🤷🏻😀
Cicektebenimcicekligunlerde mihramomm1 amin daha da iyi oluruz inşallah yaşlanınca sakinler belki .😛 Rabbim seninde mutluluğunu daim etsin.😀
hazale966 mihramomm1 aynen öyle keşke oglundan baska seylerle mesgul olsa da bizi rahatsız etmese🤣🤣 oglan annesi işte anlayış nerede olacak🤣🤣
mihramomm1 hazale966 Ne irrite insanlar varya oğlum mutlu huzurlu olsun demek yerine iyice göbeğine bağlıyorlar yani tamam annesi saygı duyarız ama sizde bir aile oldunuz ki
hazale966 mihramomm1 öyle işte insanı sogutuyorlar böyle kendilerinden🤣 adı üstünde (kayın) valide 🤣🤣🤣
mihramomm1 hazale966 Ayneen sen benim kızımsın deselerde bir yerde değiliz onlarda farkında ve ona göre davranıyorlar ,
hazale966 mihramomm1 benimki kızımsın demiyor😃😃 bende anne demiyorum sıkıntı yok😆 ne kadar çok mesafe o kadar iyi☺️
Sunam mihramomm1 aşırı rahat olöası ne desem söylesem hayırlısı der yaw Allah büyük inş hayırlısı olsun ama bi başka bişey de be adam ve telefona fazla takılması bazen telefonu tuvalete atasım var
mihramomm1 busra1819 Kaynanalik yapmaktan cok zevk alıyorlar bu erkolar valla 🫣Allah yardımcın olsun canım 🙏🏻ağzına terlikle vurmayi dene arada 😂
mihramomm1 Sunam Telefonu icat edene sövmek istemiyorum ama işte bazen mecbur kalıyorum ya da ülkede erkeklere telefn yasak olsun özellikle tuvalete giderken 😂
Yawasabeheyranarasokaktasan mihramomm1 o zerda_arven Hmm iyiymiş tatlım bende Diyarbakır liyim ve burdan evlendim