Rez mihramomm1 çocuklar ağlayınca neden ağlıyorlar demesi , gel sen sustur dediğimde de trip yapması, anası öyle bir tripkolik yetiştirmiş ki o bile baş edemiyor 😅
mihramomm1 Rez Ayy en azından farkında oglunun bide farkında olmasa ne olurdu 😂 Cidden her b*ka trip atmaları cok kötü birde kolay kolay geçmiyor tripleri
yaraliceylanim mihramomm1 say sat bitmez bacim ama en kötüsü en ufak bir laf söyleyince hemen karşılık vermesi sus da adam yani Bi kere sus yok illa o üste çıkacak ben susucam 😏
mihramomm1 yaraliceylanim Cevapları da bitmez ki bunların iki dk sussa gelse öpse olay çıkmaz zaten ama nerde anca kavga kavga 😂
Hoptirililaylalaylaylilaylom mihramomm1 aman Allah korusun 🤲 o konuda şanslı olduğumu her zaman söylüyorum kendime 😃
mihramomm1 Hoptirililaylalaylaylilaylom Bence dee düşünsene kv den tavuk yumurtlarken oğlunun resmi çıkan videolardan yapsa iyy cok şükür bizde de yok ya olsaydı 🤧🤧😂😂
yaraliceylanim mihramomm1 yok canım gelir öperse ben nasıl bozulacam kim bana laf sokacak 😮💨 öyle öyle asla lafı bitmiyor ben susuyorum daha fazla tartışmamak için oda bozdun verecek cevabi yok saniyo işte istesem anasini aglatirim da sonradi kiyamet 😅
mihramomm1 Birdunyabircennetannesi O kadar da değil ya 😂Kendi bornozunu bulamayınca misafir için ayrılan bornoza saldirmiyor umarım 🤭😂😂
mihramomm1 yaraliceylanim Kiiaz bu erkeklerin kavga sonrası s*x fantazisi varya ondan yapmasın bak dene sen bunu 🥳😂
tubatgn mihramomm1 Günde beş kere çorap değiştirmesi Evde yemek varken başka yemek yaptırması Bir yemeği ertesi gün yememesi Kotlarını her gün ütületmesi
Cicektebenimcicekligunlerde tubatgn hosgeldiinn..🥰😀 Kotları bende ütülemeden giymem dur taş atma kötü duruyor.😀🤷🏻
Birdunyabircennetannesi mihramomm1 Yok yok onları zaten gardrobında saklıyorum Sesleniyor banyodan getirir misin diye 🤷