deryaa_milena mihramomm1 mükemmeliyetçi olması 😒 dışarı çıkmak için bile on kere düşünüyoruz. Her yeri kontrol ediyo her şeyi düşünüyo eğer onun için uygun şartlar oluşmadıysa asla bir işi yapmaz 😅 çok ekmeğini de yiyorum bu huyunun çok düzenli temizdir evde yardım da eder ama biraz anı yaşamasını isterdim. Bir anda karar verip hiçbir şey yapamıyoruz
mihramomm1 deryaa_milena Bu erkeklerin ortası neden yok acaba 🤷🏻♀️ Cok güzel huyları ama işte azıcık salsa mükemmel olacak daha da
mihramomm1 Migrenimtutuyovalla Japonyadan robot getirtelim sana sabanin filminde vardı ya o kişinin zıt özelliklerini alıyordu
Parsongan mihramomm1 Bizim ki de bezi yamuk yumuk bağlayıp oldu mu diye soruyo 😅 he oldu çocuk halıya doğru bırakır iyi oldu 🙈. Anneleri her şeylerini toplayıp kaldırdığı için alışmışlar haklısınız 😎
mihramomm1 Parsongan Evet bide şey ben lohusayken eşim bana yardım etti diye olay çıkmıştı sizin evliliklerin dengesi bozulmuş kızlar abilerini böyle görmesin sonra böyle erkek bulamaz sorun yaşarlar demişti hahahah😂😂
Hoptirililaylalaylaylilaylom mihramomm1 aman Allah korusun 🤲 o konuda şanslı olduğumu her zaman söylüyorum kendime 😃
Cennetmahallesipembe Bir iş yapmasını söylediğimde tamam diyip 10 kere uyarmadan asla yapmaması ve benim sürekli hadi demek zorunda kalmam 🤬🤬 ayh aklımı deliricem ayh
ecrinnigar gmzshn zaten şu saatlerce Wc de kalmaları bir de tlf la birlikte, çıldırıyorum, bir de çok söyletiyor hemen yapmıyor birşeyi diyince, kendileri düşündüğü yok diyince de yapmıyorlar 🙄
mihramomm1 BenDiyeBiri_ Ya da öğlende bundan yedim falan fıstık kafasına yiyecek tencereyi haberi yok 😂
queens Deli gibi temizlik yaptigim gun birsey demeyip hic supurup silmedigim gun oo temizlikmi yaptin demesi Kari gibi herseye karismasi