amazontuba umyhl 3.ayın ilk haftaları yaptırdık yani 15gün önce filan. Zaten damla formunda ağızdan veriliyor. Herhangi bir yan etkisi olmadı şükür
bircocuklubirkedilibirbebekli Bende beklim burda biz 3. Ay baslicaz da menenjit için öneri alabilir miyim bende kaçıncı ay başlamalıyım?
Yazmelegi_ bircocuklubirkedilibirbebekli bizim planlama 7.9.21 bexsero 13 nimenrix şeklinde oldu şimdi tek doz 21 olan kaldı
amazontuba umyhl ateş hiç yapmadı doktorumuz da zaten ateş ya da başka yan etkileri yapmadığını söylemişti. 3 doz şeklinde yapılıyor
karanmoom amazontuba bana da 2 doz şeklinde dediler sağlık ocağı ve çocuk doktorumuz. 3.ayda birini yaptırdım 5.ayda da 2. Doz yapilacak dediler internetten asi tablosunda da bu şekilde yazıyor.🤔
cisemada Hem rota hem menenjit aşılarını yaptırdım. Ve önümüzdeki ay 3. Doz menenjit yaptıracağım Bu aşılar çocukların hayatını kurtarıyor…
amazontuba cisemada menenjit hangileri nasıl yapıldı acaba bizim nimenrix 1.doz geçen hafta yapıldı bu hafta bexero yapılacaktı hastane kapandı malum olaylardan 🥺
cisemada amazontuba amazontuba evet bexero olan menenjit aşısı. Istanbulda misiniz hemen başka yere yaptırın zamanı geçmesin🤗ben beylikduzu medicana da yaptırdım. O malum hastanelerin yoğun bakımından kurtarıp medicana ya yatırdım evladımı. O yüzden ben güveniyorum oraya ama siz araştırılsın yine tabi
Yazmelegi_ umdu ben gecen sene yaptirdim ama yanlış hatırlamıyorsam biri yaptırmıştı şuan fiyatı 1906 olması gerekiyor
amazontuba cisemada medilife ta takipliydık malesef. Medicana da arkadaşım da çalışıyor mantıklı 1 hafta ara koymuştu doktorumuz orada yaptırayım o zaman teşekkür ederim, 🤗
Barlas_mom amazontuba bu aşıları eczaneden alıp sağlık ocağında da yaptırabilirsiniz ben öyle yaptım 🙏🏼
amazontuba arasssmommm uzak evet ama bugün sağlık ocağına sordum yapmıyoruz dedi. Riskli bir aşı tedbir amaçlı kurumda yarım saat beklenmesi gerekiyomuş vs vs yapmadı yani.