aslananne27 minikkurabiyee evet hamileyim kafam almıyor o kadar uzun uzun sarma sarmayı annecim de benden uzak yapsada yesem🥹🥹
NmalkoC minikkurabiyee ezogelin çorba hamsi tava yapıcam yanınada yemekten sonra irmik helvası yaparım üşenmezsem
_Goktugunannesi__ minikkurabiyee Ben hiç sobalı evde yaşamadım bilmiyorum köye gittiğimiz zaman anneannem halam soba yakarlardı soba yakmayı falan da bilmem zaten😂😂ama şimdi soba çok güzel geliyor patates atıp tereyağ maydanoz falan dürüm yapıyoruz enfes
minikkurabiyee _Goktugunannesi__ ben sobalı evde yaşadım ama hiç yakmayı bilmem bende Evet evet harikaaa özellikle patatesi kozleyince çok güzel oluyor eşimin köyüne gittiğim zaman patates atıyorum direk😂
Balkizlarim minikkurabiyee bebişin ufak mi 🌸 okul dönemi olunca ister istemez kalkicaksin ya da kendine erken kalkma moddusu yap 🫣☺️
minikkurabiyee Balkizlarim 8 aylık olacak teyzesi 2 3 günü var 🥺🥺🥺aynen yaa okul döneminde mecbur Onu nasıl yapabilirim
ZeydsMom minikkurabiyee bu hafta sonu gidecegim. Bakalim neler bekliyor beni . Oglumun tekmelerinden ziplamalarindan orda bisey kaldiysa 😄
_Goktugunannesi__ minikkurabiyee bizde sardık bu ara malum havalarda soğuk biraz önce kalan patatesleri alıp yolda yedik soğuk havada sıcak patates👌